Cottus - Hero - Vakschool Installatietechniek Helmond

Cottus Vakschool

Welkom bij de Cottus Vakschool!

Waar jij ook staat in je technische carrière, wij zijn ervan overtuigd dat je bij ons de volgende stap kan zetten. Ontdek snel wat de Cottus Vakschool voor jou kan betekenen.

Wat is de Cottus Vakschool?

De Cottus Vakschool maakt jou beter in je vak. We hebben drie Vakscholen bij onze vestigingen in Heerenveen, Apeldoorn en Helmond. Hier leren wij techneuten met verschillende (ervarings)niveaus meer over hun vak.

Past een van deze opties bij jou? Bekijk dan snel wat we voor jou kunnen doen.

Ik ga starten in de techniek

We zeiden het al: ook als je geen ervaring hebt, kun je bij Cottus aan de slag in een mooie, technische functie. We leiden je in veertien weken op tot beginnend installatiemonteur (installatietechniek), elektromonteur (elektrotechniek) of lasser (industrie). Stuk voor stuk technische ambachten waar jij je nog jaren in kunt blijven ontwikkelen. Ben je geïnteresseerd in een van onze trajecten, dan vind je hier meer informatie:

Installatiemonteur Elektromonteur Lasser

NEN en Veiligheidstrainingen

Een veilige werkomgeving vinden wij essentieel. Ons werk hoeft in principe niet gevaarlijk te zijn, zeker niet als we de risico’s op voorhand al wegnemen. Dat doen we met NEN en andere veiligheidstrainingen. Is een van deze trainingen voor jou interessant, of wil je er misschien zelfs meerdere volgen? Bekijk dan snel ons complete aanbod.

Overzicht NEN en Veiligheidstrainingen

Ik wil groeien in mijn vak

Stilstaan is achteruitgang. En sowieso staan technische ontwikkelingen nooit stil. Wij helpen jou graag om jouw vakkennis en skills op pijl te houden. Daarom bieden we verschillende (verdiepings)opleidingen, certificeringen en trainingen aan. Deze trainingen zijn met name voor lassers interessant. Van niveau 1 tot en met niveau 4; je vindt het in de Cottus Vakschool.

Compleet opleidingsoverzicht

Jij staat centraal

Bij de Cottus Vakschool sta jij centraal. Je hebt namelijk inspraak op jouw eigen leerproces. Wil jij dieper in een bepaalde lastechniek duiken, dan gaan we je dat leren. Is jouw ambitie om een speciale aansluiting aan te leggen, dan leggen we daar de focus op. We betrekken je zoveel mogelijk bij de leerstof en geven jou dus inspraak, zodat je aan het einde van de rit geleerd hebt wat je wilde leren. Dat is ons doel.

Om dit te bereiken, vindt er ook altijd eerst een kennismakingsgesprek plaats. Hiermee zorgen we ervoor dat jouw wensen en verwachtingen zo goed mogelijk aansluiten op het programma dat wij je aanbieden.

In de Cottus Vakschool heb ik in 14 weken de basis geleerd van elektra.
Martijn van Eijk - Elektromonteur

Interesse? Laat het ons weten!

Cottus - Instructeur Vakschool - Helmond

Lees de verhalen van mensen die je voorgingen