Cottus - Hero - High Tech Cleanroom

Hightech

Bij Cottus zit je goed

Ontwikkeling, innovatie, toekomst. Dat is de sector Hightech. Mechatronische modules en systemen. Word jij al enthousiast? Van halfgeleiders en zonnecellen gaat het bij jou kriebelen. Van functies als cleanroom monteur tot machinebouwer en alles daar tussenin; bij Cottus is het mogelijk. Samen vinden we voor jou dé baan die aan jouw wensen voldoet bij de beste opdrachtgever.

Opleidingen Adviesgesprek Vacatures

Een baan die voor jou werkt

Complexe systemen, producten en technologieën. Hightech in een notendop. Een snel bewegende sector waarin verschil wordt gemaakt. Jij hebt het aanpassingsvermogen om mee te kunnen bewegen in de opkomst van nieuwe technologieën. Transformeren en moderniseren. Als je werkt in de Hightech-sector, draag jij daaraan bij.

Binnen Hightech kan je veel verschillende kanten op. Of je nu aan de slag wilt als operator fiberlasermachine, cleanroom monteur of als machinebouwer. Bij Cottus hebben we een groot aanbod van diverse vacatures voor alle specialismes binnen het vakgebied. Dus ook de functie waar jij enthousiast van wordt.

We gaan met jou in gesprek en kijken naar jouw ambities, kwaliteiten en persoonlijkheid. Waar word jij écht blij van? Wij kennen onze opdrachtgevers en weten hoe de sfeer is op de werkvloer. Zo weten we ook of jij bij een bepaald bedrijf past. Als wij een match voor je hebben, gaan we samen in gesprek bij de opdrachtgever om te kijken of jij hier echt past. Zo weten we zeker dat jij met plezier aan de slag gaat namens Cottus bij een van onze opdrachtgevers.

De Cottus-projectmanager kent mijn achtergrond goed en weet wat ik wil
- Cottus-cleanroom monteur Rob

Vind de baan die voor jou werkt

Is werken bij Cottus iets voor jou? Bekijk de meest gestelde vragen!

Kom ik bij Cottus in dienst?

Ja, je komt bij Cottus in dienst. Wij detacheren jou bij één van onze opdrachtgevers. Daarbij zorgen we dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je bepaalt welke kant je op wilt!

Je houdt zelf de regie. Zit jij niet bij een opdracht of opdrachtgever die goed bij je past? Dan gaat jouw persoonlijke Projectmanager van Cottus op zoek naar een nieuwe klus.

Stopt een opdracht onverwachts? Geen zorgen. Jouw projectmanager gaat actief op zoek naar een nieuwe klus waar jij je tanden in kunt zetten. Dat is één van de grote voordelen van het werken voor een detacheerder, zoals Cottus.

Wat voor contract krijg ik?

Je krijgt een normale arbeidsovereenkomst, géén uitzendovereenkomst. Daarmee heb je dezelfde zekerheden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever zou werken. Met een goed salaris en mooie voorwaarden van Cottus.

De duur van je contract gaat in goed overleg. Een jaarcontract, vast contract of liever een contract voor de duur van een project. Het kan allemaal.

Kan ik me ook laten opleiden of bijscholen

Jazeker! Bij Cottus hebben we namelijk onze eigen Cottus Vakschool. En in sommige gevallen kan dit nog kosteloos ook!

De Cottus Vakschool maakt jou beter in je vak. We hebben drie Vakscholen bij onze vestigingen in Heerenveen, Apeldoorn en Helmond. Hier leren wij techneuten met verschillende (ervarings)niveaus meer over hun vak.

  • Ben je helemaal nieuw in de techniek? Dan volg je een van onze Vakschooltrajecten.
  • Werk je al in de Installatietechniek of Industrie? Volgt dan bij ons NEN- en/of verschillende Veiligheidstrainingen.
  • Wil jij je skills als lasser aanscherpen? We hebben verschillende opleidingen, trainingen en cursussen om jou nóg beter te maken.

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Als je dat tenminste wilt. Daarom bespreek je ook regelmatig met je Projectmanager bij Cottus welke kant je op wilt in je carrière. Want jij hebt de regie!

Kan ik doorgroeien in mijn vak bij Cottus?

Als jij wilt groeien in je vak, dan juichen wij dat alleen maar toe. Sterker nog, we willen je hier actief bij helpen! Daar maken we samen met jou een Carrièreplan.

Hierin zetten we jouw ambities op een rijtje en bepalen we samen hoe we deze waar gaan maken. Is hier een cursus voor nodig? Dan gaan we dat regelen! En we zorgen natuurlijk dat je bij een opdrachtgever aan de slag gaat waar jij kan werken aan je ambities.

Merk je dat je niet meer doorgroeit bij je huidige opdrachtgever? Dan is switchen een stuk eenvoudiger bij een detacheringsbureau dan wanneer je bij een technisch bedrijf werkt. Nog een extra reden om voor Cottus te kiezen dus!

Wat als ik het toch niet naar mijn zin heb?

Door onze persoonlijke aanpak weten wij altijd waar jouw kwaliteiten, ambities en wensen liggen. Wij kennen jou én onze opdrachtgevers. En daarom zijn wij ervan overtuigd dat we altijd dé baan voor jou kunnen vinden.

Blijkt het uiteindelijk toch geen perfecte match vanuit jou of de werkgever? Laat het ons gewoon weten. Dan gaan we samen kijken naar een oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een baan zijn bij een andere opdrachtgever, of een andere functie. We staan klaar om alle mogelijkheden met je door te nemen.

We willen namelijk dat jij blij wordt van je baan!

Hoe is de begeleiding vanuit Cottus?

Je krijgt een vaste Projectmanager die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw Projectmanager begeleidt je bij alle stappen die je binnen Cottus gaat doorlopen. Vanaf je eerste gesprek tot (hopelijk) je pensioen, en alles wat daar tussenin zit.

Ook spreek je jouw Projectmanager regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Jullie maken samen een Carrièreplan en nemen regelmatig door hoe het met jou gaat én je ontwikkeling gaat.

Samen kijken we naar jouw ideale baan. Heb je daar een training, cursus of opleiding voor nodig? Dan kunnen we dit vaak oplossing met oplossingen binnen onze eigen Cottus Vakschool.

Wat is het salaris?

Je hoort weleens dat je bij een detacheerder minder verdiend dan wanneer je bij een opdrachtgever in dienst gaat. Dit klopt NIET. Sterker nog, het is wettelijk bepaald dat dit niet mag.

Je verdient een marktconform salaris op basis van je opleiding, werkervaring, talenten en ambities. Net zoals je bij de opdrachtgever zou krijgen.

Ik heb toch nog vragen, bij wie moet ik zijn?

Bij ons! We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan begint, dus we leggen graag persoonlijk aan je uit wat we precies doen en wat we voor je kunnen betekenen.

Dus kom een gezellig bij ons op de koffie! Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. Hier vind je jouw dichtstbijzijnde Cottus-vestiging.

Technisch vak leren in onze Vakschool

Enthousiast geworden, maar nog geen ervaring? Ook daar hebben we bij Cottus een oplossing voor. Binnen Cottus hebben we speciale BBL-trajecten waarin jij binnen 14 weken de basis van het vak leert. Rond jij het traject succesvol af? Dan krijg je automatisch een mooi contract bij Cottus.

Wij hebben geen specifiek Vakschooltraject voor de richting Hightech, maar als jij deze ambitie hebt zijn er altijd mogelijkheden! Hierover kan je altijd in gesprek gaan met een van onze projectmanagers.

Meer informatie

Niet gevonden wat je zoekt?

Heb je jouw ideale werk in de Hightech-sector nog niet gevonden? Laat Cottus je helpen om jouw plek te vinden.

Als specialist in de technische arbeidsbemiddeling kennen wij meer dan 600 bedrijven in de techniek. We kennen de bedrijfscultuur en leren jou ook goed kennen. Zo kunnen we de beste match maken. Laat je gegevens hieronder achter en we dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Laat Cottus jouw droombaan vinden

Stap 1
Bewerk stap 1
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Vul een geldig telefoonnummer in
Stap 2
Wijzig stap 2
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Stap 3
Bewerk stap 3
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Curriculum Vitae
Geselecteerd bestand:
Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.