Cottus - Hoofdkantoor Almelo - Installatietechniek Industrie

Wij zijn Cottus

Ondernemend, persoonlijk, passievol, vernieuwend, ontwikkelend.

De naam Cottus stamt af van de Griekse mythologie. Deze reus met honderd handen en vijftig hoofden uit de Griekse mythologie staat bekend om zijn kracht en strijdlust. Een symbolische betekenis die perfect aansluit bij onze organisatie.

Een echt technisch hart

Onze technische en gekwalificeerde medewerkers zetten zich in om verschil te maken voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen voor het juiste personeel bij het juiste werk, zodat u zich op andere aspecten kunt focussen.

Cottus is bijna 20 jaar geleden begonnen in Twente. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een grote technische dienstverlener met een écht technisch hart. En zijn we te vinden in:

Almelo Helmond
Almelo – Hightech Hoogeveen
Apeldoorn Hooglanderveen
Arnhem/Nijmegen Lichtenvoorde
Groningen Sittard
Heerenveen Venlo

 

 

De beste driehoeksverhouding

Met jarenlange ervaring in het werven, selecteren en opleiden van technici zijn wij de specialist op het gebied van technische dienstverlening. Het begeleiden van midden kader projecten bij hoogwaardige opdrachtgevers. In de bedrijfstakken van Cottus staan kwaliteit en vakmanschap voorop:

  • Cottus Vakschool
  • Cottus Industrie
  • Cottus Installatietechniek

Visie

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers.

Cottus - Installatietechniek en Industrie - Eindafbeelding video home

Onze missie

Wij vinden de droombaan voor technische vakkrachten of leiden ze daarvoor op. We helpen onze medewerkers (door)ontwikkelen en zijn er ook voor de mens achter de vakkracht.

Bij onze opdrachtgevers detacheren wij gedegen Cottus-vakmensen die meewerken aan de doelstellingen van onze opdrachtgever. Vakvolwassen medewerkers én zij-instromers die we opleiden in onze Vakschool, die klaar zijn om bij te dragen aan het doel van de klant.

Cottus, omdat techniek een vak is!

Lees meer over Cottus