Cottus - Installatietechniek en Industrie - Eindafbeelding video home

Open sollicitatie

Aan de slag bij Cottus!

Wil jij aan de slag in de Elektro- en Installatietechniek, Las- en Metaaltechniek of juist in de High Tech? Dan moet je bij Cottus zijn. Wij hebben de mooiste functies in jouw vakgebied bij een van onze opdrachtgevers!

Bel ons op 0546-457 385, kom naar een van onze Cottus-vestigingen of vul onderstaand formulier in, dan helpen wij je verder.

 • TEG Multisite Sites
 • Cottus
 • Open sollicitatie
 • Laat ons jouw droomfunctie vinden!

  Stap 1
  Bewerk stap 1
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Vul een geldig telefoonnummer in
  Stap 2
  Wijzig stap 2
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Stap 3
  Bewerk stap 3
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Curriculum Vitae
  Geselecteerd bestand:
  Dit veld is verplicht, gelieve dit in te vullen
  Maximum bestandsgrootte van 2MB is overschreden.

  Hoe gaan we te werk?

  1
  Cottus - Installatietechniek en Industrie - Eindafbeelding video home
  Vacatures bekijken
  Wij hebben al heel veel vacatures op onze website staan, maar misschien stond jouw droombaan daar niet tussen. Maar daar is een oplossing voor!
  2
  Gegevens invullen
  Laat hierboven je gegevens achter, zodat wij in contact met je kunnen komen. Dan gaan we samen bespreken waar jij naar op zoek bent en hoe we elkaar kunnen helpen.
  3
  Wij gaan op zoek!
  Vervolgens gaan wij kijken of we jouw ideale vacature in de aanbieding hebben bij een van onze opdrachtgevers.
  4
  Verdere kennismaking
  We willen jou natuurlijk ook in het echt spreken om je te leren kennen. Zo weten we nog beter wat bij jou past en bij welke opdrachtgever jij het beste tot je recht komt.
  5
  Aan de slag!
  Hebben wij een klus gevonden waar jij ook enthousiast van wordt? Dan gaan we je koppelen aan de opdrachtgever en kan jij aan de slag!

  Voordelen van werken bij Cottus

  Kom ik bij Cottus in dienst?

  Ja, je komt bij Cottus in dienst. Wij detacheren jou bij één van onze opdrachtgevers. We zorgen dat jouw baan past bij je wensen en ambities. Je bepaalt zelf welke kant je op wilt!

  Je houdt zelf de regie. Zit jij niet bij een opdracht of opdrachtgever die goed bij je past? Dan gaat jouw persoonlijke Projectmanager van Cottus op zoek naar een nieuwe klus.

  Stopt een opdracht onverwachts? Geen zorgen. Jouw projectmanager gaat actief op zoek naar een nieuwe klus waar jij je tanden in kunt zetten. Dat is één van de grote voordelen van het werken voor een detacheerder, zoals Cottus.

  Wat voor contract krijg ik?

  Je krijgt een normale arbeidsovereenkomst, géén uitzendovereenkomst. Daarmee heb je dezelfde zekerheden als wanneer je rechtstreeks bij een opdrachtgever zou werken. Met een goed salaris en mooie voorwaarden van Cottus.

  De duur van je contract is in goed overleg. Een jaarcontract, vast contract of liever een contract voor de duur van een project. Het kan allemaal.

  Kan ik me ook laten opleiden of bijscholen?

  Jazeker! Bij Cottus hebben we namelijk onze eigen Cottus Vakschool. En in sommige gevallen kan dit nog kosteloos ook!

  De Cottus Vakschool maakt jou beter in je vak. We hebben drie Vakscholen bij onze vestigingen in Heerenveen, Apeldoorn en Helmond. Hier leren wij techneuten met verschillende (ervarings)niveaus meer over hun vak.

  • Ben je helemaal nieuw in de techniek? Dan volg je een van onze Vakschooltrajecten.
  • Werk je al in de Installatietechniek of Industrie? Volgt dan bij ons NEN- en/of verschillende Veiligheidstrainingen.
  • Wil jij je skills als lasser aanscherpen? We hebben verschillende opleidingen, trainingen en cursussen om jou nóg beter te maken.

  Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen. Als je dat tenminste wilt. Daarom bespreek je ook regelmatig met je Projectmanager bij Cottus welke kant je op wilt in je carrière. Want jij hebt de regie!

  Kan ik doorgroeien in mijn vak bij Cottus?

  Als jij wilt groeien in je vak, dan juichen wij dat alleen maar toe. Sterker nog, we willen je hier actief bij helpen! Daar maken we samen met jou een Carrièreplan.

  Hierin zetten we jouw ambities op een rijtje en bepalen we samen hoe we deze waar gaan maken. Is hier een cursus voor nodig? Dan gaan we dat regelen! En we zorgen natuurlijk dat je bij een opdrachtgever aan de slag gaat waar jij kan werken aan je ambities.

  Merk je dat je niet meer doorgroeit bij je huidige opdrachtgever? Dan is switchen een stuk eenvoudiger bij een detacheringsbureau dan wanneer je bij een technisch bedrijf werkt. Nog een extra reden om voor Cottus te kiezen dus!

  Wat als ik het toch niet naar mijn zin heb?

  Door onze persoonlijke aanpak weten wij altijd waar jouw kwaliteiten, ambities en wensen liggen. Wij kennen jou én onze opdrachtgevers. En daarom zijn wij ervan overtuigd dat we altijd dé baan voor jou kunnen vinden.

  Blijkt het uiteindelijk toch geen perfecte match vanuit jou of de werkgever? Laat het ons gewoon weten. Dan gaan we samen kijken naar een oplossing. Dit kan bijvoorbeeld een baan zijn bij een andere opdrachtgever, of een andere functie. We staan klaar om alle mogelijkheden met je door te nemen.

  We willen namelijk dat jij blij wordt van je baan!

  Hoe is de begeleiding vanuit Cottus?

  Je krijgt een vaste Projectmanager die alles voor jou regelt. Hij of zij staat voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Jouw Projectmanager begeleidt je bij alle stappen die je binnen Cottus gaat doorlopen. Vanaf je eerste gesprek tot (hopelijk) je pensioen, en alles wat daar tussenin zit.

  Ook spreek je jouw Projectmanager regelmatig om jouw voortgang te bespreken. Jullie maken samen een Carrièreplan en nemen regelmatig door hoe het met jou gaat én je ontwikkeling gaat.

  Samen kijken we naar jouw ideale baan. Heb je daar een training, cursus of opleiding voor nodig? Dan kunnen we dit vaak oplossing met oplossingen binnen onze eigen Cottus Vakschool.

  Wat is het salaris?

  Je hoort weleens dat je bij een detacheerder minder verdiend dan wanneer je bij een opdrachtgever in dienst gaat. Dit klopt NIET. Sterker nog, het is wettelijk bepaald dat dit niet mag.

  Je verdient een marktconform salaris op basis van je opleiding, werkervaring, talenten en ambities. Net zoals je bij de opdrachtgever zou krijgen.

  Ik heb toch nog vragen, bij wie moet ik zijn?

  Bij ons! We vinden het belangrijk dat je weet waar je aan begint, dus we leggen graag persoonlijk aan je uit wat we precies doen en wat we voor je kunnen betekenen.

  Dus kom een gezellig bij ons op de koffie! Dan bespreken we graag de mogelijkheden met je. Hier vind je jouw dichtstbijzijnde Cottus-vestiging.