Cottus - Onze medewerkers - Werken bij - Groepsfoto

Werken bij Cottus

De baan voor jou?

Cottus is een jong en energiek bedrijf met een informele cultuur. Wij groeien sterk en snel, maar er blijft altijd ruimte voor individuele ontwikkeling en eigen initiatief. Cottus is een innovatief bedrijf in de techniek en heeft de ambitie om bij de top van Nederland te behoren. Wil jij onze mooie club versterken?

Kijk dan eens naar onze Interne vacatures.

Wie zijn wij?

Cottus heeft een passie voor mens en techniek. Wij zijn dé technisch detacheerder die meewerkt aan de dromen, ambities en doelen van onze opdrachtgevers én medewerkers. Werk jij bij Cottus, dan draag jij hieraan bij. Je bent het aanspreekpunt en degene op wie onze lassers, elektromonteurs, loodgieters, mechanisch monteurs en onze opdrachtgevers.

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Wat doet Cottus?

We kunnen je een hoop vertellen over het vak van Projectmanager binnen Cottus en wat we precies doen. Maar in de kern komt het erop neer dat jij als zaakwaarnemer functioneert voor zowel je medewerkers als onze opdrachtgevers. Wij zijn tevreden als zij blij en geholpen zijn met de dienst die wij leveren; het zoeken en plaatsen van de beste vakkracht bij een mooie klus van onze opdrachtgever.

Hoe helpen wij jou groeien?

Bij Cottus vinden wij groei enorm belangrijk. Als jij jezelf blijft ontwikkelen en nieuwe vaardigheden leert, profiteer jij hier in de eerste plaats natuurlijk zelf van, maar ook onze medewerkers en opdrachtgevers.

Van dag tot dag gaan jouw collega’s je helpen om te groeien. We hebben veel gemotiveerde (senior) Projectmanagers en ook Commercieel managers die jou uitdagen om te blijven leren en je skills nóg beter te maken. Daarnaast bieden wij ook trainingen aan. Je kunt hier zelf je voorkeuren in aangeven en ook zelf cursussen of trainingen opperen. Daar luisteren wij graag naar. Daarnaast geven wij je toegang tot de Online Academy, een platform waar meer 350 trainingen te volgen zijn.

Interne vacatures