Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Wij maken de beste match

De juiste match maken tussen technisch personeel en technische opdrachtgevers. Daar ligt onze expertise. We hebben jarenlange ervaring in het werven, selecteren, opleiden en begeleiden van technisch personeel. De juiste mensen detacheren bij hoogwaardige opdrachtgevers. Ons team van projectmanagers staan voor je klaar. Met ervaren en gekwalificeerde monteurs, om te helpen met al uw opdrachten in de installatie- en elektrotechniek, las- en metaaltechniek of in de High Tech-sector.

 • TEG Multisite Sites
 • Cottus
 • Opdrachtgevers
 • Expert in wat we doen voor opdrachtgevers

  Een samenwerking waarin wederzijdse belangen centraal staan. Cottus zorgt voor goed opgeleide technici, waarmee we continuïteit en kwaliteit binnen jouw organisatie kunnen waarborgen. Jouw behoeften staan vooraan. Daar spelen wij op in met professioneel en gemotiveerd personeel. Ook nemen wij met onze nazorg, de zorgen uit handen. Kortom, wij nemen jouw zorgen uit handen.

  Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers op de hoogte blijven van de laatste technieken, investeren wij in het verzorgen van opleidingen binnen een van onze eigen Cottus Vakscholen. Waar nodig worden onze medewerkers getest op competentie. Wij leiden startende technici op én zijn gespecialiseerd in lasopleidingen, lastrainingen en de laskwalificaties.

  Neem contact op met Cottus en laat ons jouw nieuwe monteur vinden.

  Vind het personeel wat bij u past

  Elektro- en Installatietechniek

  Wij bedienen opdrachtgevers die zich bezig houden met het onderhouden, repareren & installeren van verschillende technische installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Projecten in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen en in nieuwbouwwoningen. Een dynamisch en afwisselend vakgebied!

  Ben je op zoek naar gemotiveerd personeel in de elektro- en installatietechniek? Wij helpen met het vinden van bijvoorbeeld monteurs, loodgieters en elektriciens.

  Las- en Metaaltechniek

  Gerenommeerde opdrachtgevers kiezen al vele jaren Cottus Industrie, voor grote en kleinere industriële projecten. Of het nu gaat om onderhoud, revisie, verhuizing of nieuwbouw, wij hebben de juiste medewerkers in dienst en maken daarmee ieder project tot een succes.

  Ben je op zoek naar technisch personeel? Cottus Industrie beschikt over een uitgebreid bestand van lassers, constructiebankwerkers, monteurs. Onze medewerkers worden volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Jij hebt er geen omkijken naar.

  Cottus Vakschool

  Het garanderen van een goed geschoolde medewerker voor onze klanten is één, maar als Cottus willen we graag een stap verder zetten. Wij adviseren op het gebied van jouw eigen medewerkers en hun huidige technische competenties; sluiten deze (nog) aan op de toekomstvisie die de onderneming heeft?

  Cottus kijkt samen met de onderneming naar welke technische vaardigheden medewerkers nodig hebben om doelstelling te verwezenlijken. Hierin kan de Cottus Vakschool ondersteunen door maatwerktrajecten te ontwikkelen.

  Daarnaast leiden wij ook mensen op die nog geen ervaring hebben in de techniek, tot starters in het vak. Zij beginnen als lasser, installatie- of elektromonteur tegen een gereduceerd tarief.

  Meer informatie?

  Wij vertellen graag wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen. In de bovenstaande informatie niet gevonden wat je zocht? Dit betekent niet dat we hier niet mee kunnen helpen. Neem contact met ons op. Dan gaan we samen kijken hoe we het beste kunnen helpen.

  Cottus - Hero - Thank you