Cottus - Bonus Collega werft collega

Bonus

Collega werft collega

Cottus is altijd op zoek naar technische medewerkers zoals jij. Werk jij voor Cottus en ken jij iemand die op zoek is naar een gave uitdaging? Bijvoorbeeld een oud-collega, (verre) kennis, familielid of een goede vriend? Collega werft collega! Breng hem of haar dan in contact met Cottus en verdien een mooie bonus!

 • TEG Multisite Sites
 • Cottus
 • Over Cottus
 • Collega werft collega
 • Hoe werkt de actie?

  Breng jij een nieuwe collega aan? Naast dat het jouw werkplezier vergroot, help jij Cottus hiermee ook verder groeien. Als blijk van waardering staat daar dan ook een mooie beloning tegenover. Je krijgt namelijk € 500,- extra uitbetaald bovenop jouw loonstrook. Wie wil dat nou niet?! Beeld je eens in, dan kun je eindelijk dat mooie sporthorloge kopen of romantisch een weekendje weg met je partner. Of kies je ervoor om voor die verre reis te sparen? De keuze is aan jou!

  Spelregel

  Maar let op, er is wel een spelregel (eentje maar): Jij krijgt de aandraagbonus nadat degene die je hebt aangedragen drie periodes heeft gewerkt automatisch bij je salaris uitbetaald. Wij regelen het voor je, hier hoef jij verder helemaal niks voor te doen. Makkelijker kunnen we het niet maken toch?

  Iemand aandragen?

  Ken jij onze nieuwe Cottus-collega? Dit kan een vriend zijn, een familielid of misschien is het wel je handige buurman. Draag hem of haar dan aan! Dit kan je doen door contact op te nemen met jouw projectmanager. Heb jij onze nieuwe collega gevonden? Dan ontvang jij deze mooie bonus. Bij vragen over deze actie kun je terecht bij een van de medewerkers van de vestigingen.