Cottus - Vakschool - Helmond Apeldoorn en Heerenveen - Installatietechniek Elektrotechniek en Lassen

Vestigingen Vakschool

We zitten door het hele land

Met drie vestigingen van onze Vakschool door Nederland, zit er altijd een Cottus Vakschool bij jou in de buurt.
Je vindt ons in
Heerenveen, Apeldoorn en Helmond

 • TEG Multisite Sites
 • Cottus
 • Vakschool
 • Vestigingen Vakschool
 • Leeraanbod op de Vakschool vestigingen

  De Cottus Vakschool is dé plek om je te ontwikkelen in je (nieuwe) vak. In de drie Vakscholen leren wij techneuten met verschillende (ervarings)niveaus meer over hun (toekomstige) technische beroep.

  Hieronder vertellen we je meer over die verschillende opleidingen en trainingen die je kan doen. En ook handig: onze drie Vakscholen zijn ook Cottus-vestigingingen waar projectmanagers rondlopen. Dus als jij vragen hebt aan hen, dan kan je deze gelijk stellen.

  Veelgestelde vragen

  Wat kost het om een training, cursus of opleiding te doen?

  Dat verschilt per training, cursus of opleiding die we aanbieden.

  Aan onze Vakschooltrajecten – waarin je de basis van een technisch vak leert – zijn geen kosten verbonden wanneer jij het opleidingstraject goed afrond en vervolgens bij Cottus in dienst komt.

  Aan de andere trainingen en cursussen zijn wel kosten verbonden. Deze verschillen per training en cursus en de prijzen zijn terug te vinden op de pagina’s van onze overige opleidingen.

  Hoe groot zijn de klassen in de Vakschool?

  Een groep bestaat uit maximaal 12 leerlingen. We willen iedereen zo goed mogelijk kunnen begeleiden en iedereen op zijn of haar eigen tempo te laten leren. Daarom houden we de klassen bewust klein.

  Hoe weet ik of dit vak echt iets voor mij is?

  We gaan proberen om hier tijdens het kennismakingsgesprek achter te komen. Als je helemaal nieuw bent in de techniek, kan je ook om een dagje meelopen om het vak alvast te ervaren.

  Ben je meer ervaren in jouw technische vak, maar twijfel je toch nog? Dan kunnen we hier altijd over in gesprek gaan. Zo weet jij precies waar je aan begint.

  Ik wil vooral mijn veiligheidscertificaten behalen, kan dat?

  Jazeker! Wij bieden ook verschillende NEN & Veiligheidstrainingen aan.

  Kom langs op een van onze Vakschool vestigingen

  Heb je toch nog wat vragen die niet op de andere pagina’s worden beantwoord? Stel ze dan hier! Wij helpen jouw graag verder met alle vragen die je hebt rond de Cottus Vakschool. Laat hier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Cottus - HC - Vakschool Installatietechniek Apeldoorn