Ons nieuws
Terug naar overzicht

Ben jij op zoek naar gemotiveerde vakmensen in de techniek?

Ben jij op zoek naar gemotiveerde vakmensen in de techniek? Bij Cottus brengen we vakexperts en opdrachtgevers samen. 
Ons hoofddoel is om de perfecte match te vinden tussen onze vakspecialisten en opdrachtgevers. Dat doen we met een goed luisterend oor, waarbij wij het belangrijk vinden de wensen en behoeften van zowel onze vakmensen als opdrachtgevers in kaart te brengen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat die wensen en behoeften samenkomen.

Binnen Cottus staat het individu centraal en bieden wij verschillende opleidingstrajecten om vakmensen zo goed mogelijk tot hun recht te laten komen. Wij zijn dé expert en beschikken over jarenlange ervaring in het werven, selecteren, opleiden en begeleiden van technisch personeel, waaronder monteurs en lassers. Hiermee ontzorgen we jou, de opdrachtgever en nemen we het werk uit handen.

Techniek in de toekomst
Cottus beschikt over een eigen vakschool waar ons personeel zorgvuldig wordt opgeleid, zodat zij over alle benodigde competenties en tools beschikken zodra ze bij jou aan de slag gaan. Wij vinden het belangrijk dat vakmensen zich blijven ontwikkelen en ondersteunen jou daarin. Ook bieden wij indien nodig, maatwerktrajecten en leiden wij enthousiaste technici zonder ervaring op.

Neem contact op

Ben jij op zoek naar betrouwbare vakspecialisten in de elektro- en installatietechniek? Zoek dan niet verder en neem contact met ons op voor de mogelijkheden.