Ons nieuws

Maak kennis met onze vertrouwenspersoon: Sonja Jansen!

AMERSFOORT – Bij Cottus vinden wij werkplezier erg belangrijk en willen we dat jij lekker naar je werk gaat. Maar mocht je nou toch op de werkvloer te maken hebben met ongewenst gedrag of als je ergens anders mee zit, dan is er altijd iemand met wie je daar over kunt praten. Dat is onze vertrouwenspersoon, Sonja Jansen.

Sonja is gecertificeerd vertrouwenspersoon en coach en sinds mei ook verbonden aan Cottus. Sonja: “Ik ben moeder van 3 kinderen en woon samen met mijn man in Amersfoort. Ik ben al 20 jaar vertrouwenspersoon, de laatste jaren vanuit mijn eigen bedrijf, waardoor ik extern ben en onafhankelijk.”

Waarvoor neem je contact op?

We hopen natuurlijk dat het niet nodig is, maar er zijn situaties te bedenken waarna je in contact wilt komen met Sonja. Dit kan bijvoorbeeld wanneer jij je niet helemaal lekker voelt op de werkvloer. Denk aan (seksuele) intimidatie, agressie, geweld, pesten of discriminatie. Allemaal zaken waarmee je bij Sonja aan kunt kloppen.

Ik ben al 20 jaar vertrouwenspersoon en ik ben extern en onafhankelijk van Cottus
- Sonja Jansen, vertrouwenspersoon

Wat er gebeurt als jij contact met Sonja opneemt?

Sonja is er voor jou en hoort graag jouw verhaal, zodat je er niet meer alleen voor staat. Het makkelijkste is om haar een mailtje te sturen, waarin je kort de situatie uitlegt. Je vermeldt jouw naam, mailadres en telefoonnummer en dan maken jullie een (bel)afspraak.

Sonja: “Dan heb ik alle tijd voor jou gereserveerd zodat je rustig jouw verhaal kunt vertellen. Samen gaan we kijken welke mogelijkheden er zijn om de situatie te veranderen. Jouw verhaal blijft uiteraard strikt vertrouwelijk bij mij. Als jij acuut de behoefte voelt om me te bellen en direct te spreken dan kun je uiteraard ook meteen bellen. Blijf er niet alleen mee rondlopen, maar bel me. Ik ben er namelijk voor jou!”

Hoe kun je Sonja bereiken?

Per e-mail kan dat via info@sonjajansen.nl. Daarnaast is ze te bellen op +316 50 12 00 06

Vertrouwenspersoon Sonja Jansen