Techniek, maar dan door experts

Voor opdrachtgevers in de techniek

De juiste match maken tussen technisch personeel en technische opdrachtgevers, dát is waar onze expertise ligt. Wij hebben jarenlange ervaring in het werven, selecteren, opleiden, begeleiden van middenkader interim technici bij hoogwaardige opdrachtgevers. Cottus detacheert middelbaar tot universitair geschoold technisch personeel in verschillende technische sectoren en is specialist op het gebied van lastechniek.

Expert in het detacheren van technisch personeel

Als opdrachtgever kunt u rekenen op een samenwerking waarin onze wederzijdse belangen centraal staan. Cottus staat voor hoogwaardige, goed opgeleide technici, die de continuïteit van projecten en/of processen binnen uw organisatie borgen. Wij voorzien in uw behoefte door het leveren van professioneel en goed gemotiveerd technisch personeel. Met de juiste begeleiding en nazorg nemen wij uw ‘zorgen’ uit handen.

 

 

Lees meer over ons

Cottus Installatietechniek

Met ons label Cottus Installatietechniek bedienen wij opdrachtgevers die zich bezig houden met elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties in de woning- en utiliteitsbouw. Wij werken onder meer voor ziekenhuizen, scholen en andere instellingen. Een dynamisch en afwisselend vakgebied!

Onze klanten verwachten steeds meer comfort. Dat maakt de gemiddelde installatie steeds complexer en daarmee interessant en uitdagend. Om ervoor te zorgen dat onze medewerkers op de hoogte blijven van de laatste technieken, investeren wij veel in het verzorgen van opleidingen bij een van onze eigen Cottus Vakscholen.

Bent u voor uw project op zoek naar technisch personeel op het gebied van installatietechniek? Cottus installatietechniek beschikt over een ruim aanbod van onder andere monteurs, loodgieters, werktuigbouwkundigen en elektriciens.

Neem contact op

Cottus Industrie

Gerenommeerde opdrachtgevers kiezen al vele jaren Cottus Industrie, voor grote en kleinere industriële projecten. Of het nu gaat om onderhoud, revisie, verhuizing of nieuwbouw, wij hebben de juiste medewerkers in dienst en maken daarmee ieder project tot een succes.

Waar nodig worden onze medewerkers getest of op competentie bijgeschoold op onze eigen Cottus Vakscholen. Een specialisatie van Cottus Vakschool zijn de lasopleidingen en lastrainingen en de lasskwalifiacties.

Bent u op zoek naar technisch personeel? Cottus Industrie beschikt over een uitgebreid bestand van lassers, constructiebankwerkers, monteurs, Onze medewerkers worden volledig uitgerust met alle benodigde gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen. U heeft er dus geen omkijken meer naar.

Neem contact op

Cottus Vakschool

Het leveren van een goed geschoolde medewerker voor onze klanten is één, maar als Cottus willen we graag een stap verder gaan. Wij kunnen u adviseren op het gebied van uw eigen medewerkers en diens huidige technische competenties; sluiten deze (nog) aan op de toekomstvisie die u als onderneming hebt?

Cottus kan samen met u kijken naar welke technische vaardigheden uw medewerkers nodig hebben om uw doelstelling te verwezenlijken. Hierin kan de Cottus Vakschool u ondersteunen door maatwerktrajecten te ontwikkelen.

lees meer over vrijblijvend advies

Het Cottus DNA

Zowel medewerkers als sollitanten hebben via www.cottus.nl/mijn-cottus toegang tot een persoonlijk Cottus DNA profiel. We nemen verschillende soft- en hardskilltesten af om een compleet beeld te verkrijgen van een (potentiële) medewerker. We beoordelen stap voor stap het werkverleden doormiddel van theoretische en praktische assessments en brengen in kaart over welke technische capaciteiten iemand beschikt. Deze informatie wordt allemaal verzameld in het Cottus DNA profiel.

Persoonlijkheids- en competentietest

De softskilltesten bestaan o.a. uit een online persoonlijkheids- en competentietest. Wij vergelijken vervolgens de score met de "Cottus Norm". Dit is de norm die wij hebben vastgesteld naar aanleiding van de testresultaten van onze beste medewerkers voor verschillende functieprofielen.

Maatwerktrajecten in samenwerking met onze vakschool

Aan de hand van de uitkomst van de testen én het persoonlijk gesprek met onze projectmanager vormen wij een compleet beeld van onze toekomstige medewerker. Door de beschikking over onze eigen Vakscholen kunnen we opleidingsmaatwerktraject opstellen voor elke medewerker binnen Cottus, zodat bepaalde technische competenties opgehaald, gereactiveerd en verbeterd kunnen worden. Dit alles om een zo snel mogelijke en correcte inzet en productiviteit richting onze klant de waarborgen.

Meer lezen over onze vakschool?

Ondersteuning bij personeelsmanagement

Cottus kan u ondersteunen in personeelsmanagement zaken, zoals beoordelings-, functionerings- en opleidingsgesprekken. Alles om ervoor te zorgen dat u als onderneming uw continuïteit waarborgt.

Wij bespreken natuurlijk graag met u de mogelijkheden voor zowel het inzetten als opleiden van technisch personeel.

Sandor Görtz
Directeur P&O
Landelijk / Hoofdkantoor Cottus

Contactformulier

Vul uw gegevens en uw vraag/reactie in

Op zoek naar technisch personeel?

Cottus, ooit begonnen in Twente, is met vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Almere, Groningen, Helmond, Heerenveen en Hoogeveen uitgegroeid tot een grote regionale speler met een “echt technisch hart”.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Dit zien onze opdrachtgevers en medewerkers terug in onze eigen Cottus Vakscholen. Dit kenmerkt het team van goed opgeleide en gekwalificeerde technische mensen, die werkzaam zijn bij Cottus. De kennis en kunde, de liefde voor het vak en de gedrevenheid, maken het verschil!

De optimale driehoeksverhouding tussen de Cottus labels, haar medewerkers en haar opdrachtgevers maakt Cottus tot de meest professionele en duurzame partner in de technische arbeidsmarkt. Niet voor niets... omdat techniek een vak is!

Loodgieter Peter: ‘Project van A tot Z aanpakken en lachend naar huis!’
Loodgieter Peter: ‘Project van A tot Z aanpakken en lachend naar huis!’
06-05-2021
Peter Mulder werkte het grootste deel van zijn leven in het onderhoud. Tot hij bijna tien jaar geleden zijn rug brak. “Met bouten is mijn rug weer v… Lees meer
Vakschoolstudent Gerben: van ambtenaar tot elektrotechnicus
Vakschoolstudent Gerben: van ambtenaar tot elektrotechnicus
22-04-2021
Stel je voor dat je 54 jaar oud bent en al jaren in een bepaalde sector werkt, maar je voelt dat je ambities eigenlijk in een ander werkveld liggen. Z… Lees meer
Vers van de pers!