Cottus - Vestiging Heerenveen 2

Vakschool Heerenveen

Welkom bij onze Vakschool in Heerenveen.

Heb jij ambities in de techniek? Wij helpen je verder op de Cottus Vakschool in Heerenveen. Nog geen ervaring? Wij leiden je op tot startend installatiemonteur, lasser of elektromonteur. Werk je al langer in de techniek? Dan maken wij jou in onze Vakschool nóg beter in je vak!

Ik wil meer informatie

Word beter in je vak

De Cottus Vakschool maakt jou beter in je vak. In Heerenveen leren wij techneuten met verschillende (ervarings)niveaus meer over hun (toekomstige) technische beroep.

Hieronder vertellen we je meer over die verschillende opleidingen en trainingen die je kan doen. En ook handig: de Vakschool is ook een gewoon een Cottus-vestiging waar projectmanagers rondlopen. Dus als jij meer informatie wilt over wat je in de toekomst met je opleiding kan doen, dan kan je altijd iemand aanschieten. Wie dat zijn, zie je hier:

Vestigingspagina Heerenveen

Accepteer de marketing-cookies en schakel je Adblocker uit om deze video te bekijken

Binnenkijken in Heerenveen

Voordat jij ergens gaat beginnen, wil je natuurlijk wel zien waar je terecht komt. Dat snappen wij maar al te goed. Daarom heten we je van harte welkom in de Cottus Vakschool in Heerenveen!

Overige opleidingen en trainingen

Als vakkracht wil jij je blijven ontwikkelen. De techniek staat namelijk nooit stil! Gelukkig kan dit bij Cottus. Behalve de Loopbaantrajecten, bieden wij ook veel andere opleidingen, cursussen en trainingen. Inclusief NEN- en Veiligheidstrainingen. Benieuwd of er iets voor jou tussen zit? Kijk snel verder:

Bekijk de overige opleidingen

Kom langs bij onze Vakschool in Heerenveen