Cottus - NEN Veiligheidstrainingen

NEN 1010 voor monteurs

De NEN 1010 voor monteurs training is specifiek bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende of ontwerpende bedrijven die praktisch uitvoerend bezig zijn met de norm NEN 1010, en die een goed basisinzicht willen verkrijgen in de praktische installerende richtlijnen van de norm ‘veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties’.

Inhoud NEN 1010 voor monteurs?

Deze training zorgt ervoor dat de kennis van de norm op het gebied van praktische voorschriften up-to-date is. De training zal kennis geven over en inzicht geven in alle onderdelen van de norm en hoe deze praktisch worden toegepast op de dagelijkse werkplek. Stap voor stap zal de docent de norm bespreken en van elk hoofdstuk de praktische toepassing doornemen en die laten zien door middel van voorbeelden.

Naast de NEN 1010; 2007 worden de correctiebladen C1 2008 ook integraal behandeld. Ook zal er uitvoerig aandacht aan de NPR 5310 worden geschonken.

Opleidingseisen NEN 1010 monteurs

Kennis van elektrotechniek is een pre gezien de technische termen en begrippen die de revue passeren.

Specificaties opleiding

Favoriet: ★
Duur: 2 dagdelen
Diploma: Ja
Vakgebied: NEN 10 (NEN & Veiligheid)
Locatie(s):
Apeldoorn
Heerenveen

 

Wat is de NEN 1010?

De NEN 1010 is een reeds Nederlandse veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties gebruikt door de elektrotechnische installatiebranche. NEN normen zijn geen wetten maar afspraken, praktische richtlijnen die voor en door de markt zijn gemaakt.

Meer informatie of inschrijven?

Vul het formulier hiernaast in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Cottus - Vakschool Elektromonteur - Helmond 2