Cottus - NEN Veiligheidstrainingen

Herhaling Basistraining NEN 1010

De herhaling basistraining NEN 1010 is bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende of ontwerpende bedrijven. Bedrijven welke een kort en krachtige herhaling willen krijgen van de hoogtepunten van de huidige NEN 1010-norm. Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties.

Inhoud herhaling basistraining NEN

De Herhaling Basistraining NEN 1010 zorgt ervoor dat de hoogtepunten en belangrijkste punten van de norm de revue passeren, en de cursist het ‘oja-gevoel’ geven.

Alle hoofdstukken van de norm worden kort besproken en behandeld. De docent zal bij elk hoofdstuk de essentie aanhalen en deze toelichten door middel van voorbeelden en ondersteund door korte rekenmodellen. Tevens zal de docent aandacht geven aan kabelberekeningen.

Naast de NEN 1010; 2007 worden de correctiebladen C1 2008 ook integraal behandeld. Ook wordt er stil gestaan bij de NPR 5310.

Opleidingseisen herhaling NEN 1010

Kennis van elektrotechniek is een pre gezien de technische termen en begrippen die de revue passeren.

Specificaties opleiding

Favoriet: ★
Duur: 2 dagdelen
Diploma: Ja
Vakgebied: NEN 10 (NEN & Veiligheid)
Locatie(s):
Apeldoorn
Heerenveen

 

Wat is de NEN 1010?

De NEN 1010 is een reeds Nederlandse veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties gebruikt door de elektrotechnische installatiebranche. NEN normen zijn geen wetten maar afspraken, praktische richtlijnen die voor en door de markt zijn gemaakt.

Meer informatie of inschrijven?

Vul het formulier hiernaast in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Cottus - Vakschool Elektromonteur - Helmond 2