Cottus - NEN Veiligheidstrainingen

Basistraining NEN 1010 Veiligheid

De basistraining NEN 1010 Veiligheid is bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende of ontwerpende bedrijven die een goed basisinzicht willen verkrijgen in de NEN 1010-norm ‘veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties’. Deze training zorgt ervoor dat de algemene kennis van de norm wederom actief aanwezig is en u tevens weet welke onderwerpen waar te vinden zijn.

Inhoud training NEN 1010 Veilligheid

De basistraining NEN 1010 Veiligheid zal kennis geven van en inzicht geven in alle onderdelen van de norm. Stap voor stap zal de docent de norm bespreken en van elk hoofdstuk de essentie bespreken en die laten zien door middel van voorbeelden en rekenmodellen. Tevens zal de docent ook aandacht geven aan kabelberekeningen.

Naast de NEN 1010; 2007 worden de correctiebladen C1 2008 ook integraal behandeld. Ook zal er uitvoerig aandacht aan de NPR 5310 worden besteed.

Opleidingseisen NEN 1010 Veiligheid

Kennis van elektrotechniek is een pre gezien de technische termen en begrippen die de revue passeren.

Specificaties opleiding

Favoriet: ★
Duur: 4 dagdelen
Diploma: Ja
Vakgebied: NEN 10 (NEN & Veiligheid)
Locatie(s):
Apeldoorn
Heerenveen

 

Wat is de NEN 1010 Veiligheid?

De NEN 1010 is een reeds Nederlandse veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties gebruikt door de elektrotechnische installatiebranche. NEN normen zijn geen wetten maar afspraken, praktische richtlijnen die voor en door de markt zijn gemaakt.

Meer informatie of inschrijven?

Vul het formulier hiernaast in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Cottus - Vakschool Elektromonteur - Helmond 2