Lasopleiding / lastraining BMBE

NEN-EN-ISO 9606-1 Laskwalificaties

Welk symbool wordt waar gebruikt en hoe werkt het in de praktijk. Behaal jouw NEN-EN-ISO 9606-1 Laskwalificatie. Hoe gebruik en lees je lassymbolen om fouten te voorkomen? Nieuwe normen en de lastechnische achtergronden van de aanduidingen rondom de lasnaad.

NEN-EN-ISO 9606-1 Laskwalificaties

Cottus Vakschool staat voor gedegen en betrokken opleidingen. Behaal jouw NEN-EN-ISO 9606-1 Laskwalificaties. Dit is direct terug te zien in de NIL-gecertificeerde lasopleidingen die door Cottus Vakschool worden aangeboden. Ondanks het hoge niveau van onze lasopleidingen volstaat het niet altijd meer om alleen een mooi cijfer op een NIL-lasdiploma te hebben staan. Bedrijven die werkzaam zijn binnen de metaalsector en binnen het productieproces laswerkzaamheden zijn door productaansprakelijkheid, ISO-normeringen en kwaliteitsborging (CE-markering bijvoorbeeld) steeds vaker genoodzaakt om de medewerker die de laswerkzaamheden verricht per laskwalificatie te certificeren.

Specificaties opleiding

Duur: 1 tot 2dagdelen
Diploma: Ja
Vakgebied: Lasserkwalificaties
Locatie(s):
Apeldoorn
Heerenveen
Helmond

Cottus Vakschool kan u hierin bijstaan door alle voorkomende lascertificeringen binnen de geldende
norm NEN-EN-ISO 9606-1 te certificeren en het gehele traject van ultrasoon, destructief en niet destructief onderzoek uit handen te nemen. Ook het ‘doorstempelen’ kan gebeuren bij Cottus Vakschool. Alles zal gaan conform de opgestelde WPS die ten grondslag ligt.
Cottus Vakschool werkt nauw samen met Lloyds Register of DNV GL als ‘notified body’. Voor meer informatie kunt u terecht bij Cottus Vakschool voor een concurrerend tarief.

 

DNV Certificaat

De dienstverlening van DNV kenmerkt zich door onafhankelijkheid, deskundigheid en betrokkenheid. De examinator / beoordelaar verantwoordelijk voor het beoordelen van het certificaat is niet betrokken bij de opleiding. Klik op deze link voor het DNV-examenreglement.

Meer informatie NEN-EN-ISO 9606-1 Laskwalificaties

Vul het formulier hiernaast in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

Lasser bij Cottus