Cottus - lasopleiding / lastraining BMBE - BMBE lassen - Las- en metaaltechniek

Lasopleiding / lastraining

BMBE 2

De Lasopleiding BMBE 2 is bedoeld voor personen of medewerkers van bedrijven die vaktechnisch dieper laswerk willen verrichten aan plaat van 4 tot 12 mm. dikte. Tijdens de lasopleiding / lastraining BMBE 2 leer je de meer gevorderde lastechnieken van het BMBE-lassen. De lastraining wordt afgesloten met een praktisch en theoretisch examen. Alle lasopleidingen / lascursussen die Cottus Vakschool verzorgt worden uitgevoerd conform de richtlijnen van het NIL.

Inhoud Lasopleiding BMBE 2

Tijdens de Lasopleiding / lastraining BMBE 2 worden er verschillende hoeklassen gelast met meerdere a-hoogtes tot 10 mm. staalplaat. Een V-las gaat in 4 tot 12 mm. in een verticale positie Tijdens de theorielessen worden de volgende zaken behandeld:

  • processen, apparatuur en materiaalgedrag tijdens het lassen;
  • constructies;
  • uitvoering.

Verder zal er aandacht zijn voor het lezen van tekeningen en het instellen van de BMBE-apparatuur en elektrodes. Kwaliteit en veiligheid zullen een rode draad vormen tijdens de veelal praktische lessen.

Specificaties opleiding

Favoriet: ★
Niveau: 2
Duur: 20 dagdelen
Diploma: Ja
Vakgebied: BMBE (Lasopleidingen)
Locatie(s):
Apeldoorn
Heerenveen
Helmond

 

Wil je meer informatie?

Tarief opleiding

€ 2.250,- (excl. btw) incl. examens en trainingsboeken

Opleidingseisen voor Lasopleiding BMBE 2

Geen specifieke vooropleiding is vereist maar een afgeronde NIL niveau 1 is een pre en aan te raden. Zie ook ons combinatietraject van niveau 1 & 2.

Cottus - Vakschool training - BMBE Lassen