Cottus - Lassen STACO - regio Zuid - Sittard

BBL-traject

BBL Allround Lasser

Uw medewerker volgt een BBL-studie tot allround lasser en volgt de theorie op het ROC. De praktische vaardigheden die binnen de BPV staan beschreven, leert hij/zij tijdens de dagelijkse werkzaamheden op uw projecten, op Cottus Vakschool of op het ROC. Echter heeft u behoefte aan extra praktische lesondersteuning op bepaalde vaardigheden of competenties.

Inhoud BBL Allround Lasser

Cottus Vakschool zal stap voor stap uw medewerker door de praktische of theoretische lesstof loodsen, met ondersteuning van onze ervaren lasinstructeurs. Het is mogelijk om de praktische ondersteuning per dag te organiseren en samen met u of uw praktijkopleider te kijken wat de beste manier is om uw medewerker op een hoger niveau te laten werken. De BBL-opleiding Allround Lasser heeft CREBO-nummer 94311.

Inhoud training

De training zal kennis geven over en inzicht geven in de gevorderde begrippen binnen de praktische en theoretische stof die hoort bij de opleiding Allround Lasser.

Specificaties opleiding

Favoriet: ★
Niveau: 1
Duur: 2 dagdelen
Diploma: Nee
Vakgebied: BBL opleidingen (Praktijktraining)
Locatie(s):
Apeldoorn
Heerenveen
Helmond

 

Wil je meer informatie?

Opleidingseisen BBL Allround Lasser

Een afgeronde opleiding tot basislasser, een leer-werkplek bij een erkend opleidingsbedrijf en een geldige praktijkovereenkomst is vereist.

Cottus - Vakschool training - BMBE Lassen