Lasopleiding / lastraining BMBE

ASME IX certificering

De internationale ASME IX certificering is de meest gebruikte standaard voor het kwalificeren van lasmethoden, lassers, lasoperators en hardsoldeer-werkzaamheden. Beschik over de vereiste kennis om zelfstandig de lasmethodebeschrijvingen (WPS), lasmethodekwalificaties (PQR) en lassers-/operator-kwalificaties (WPQ/WOPQ) op te kunnen stellen. 

Behaal jouw ASME IX certificering bij Cottus

 • TEG Multisite Sites
 • Cottus
 • Vakschool
 • ASME IX certificering
 • ASME IX certificering

  Jouw ASME IX certificering behaal je in onze Vakschool. De Cottus Vakschool staat voor betrouwbaar en betrokken opleidingen. Dit is direct terug te zien in de NIL-gecertificeerde lasopleidingen die door Cottus Vakschool worden aangeboden. Ondanks het hoge niveau van onze lasopleidingen volstaat het niet altijd meer om alleen een mooi cijfer op een NIL-lasdiploma te hebben staan. Bedrijven die werkzaam zijn binnen de metaalsector en binnen het productieproces laswerkzaamheden zijn door productaansprakelijkheid, ISO-normeringen en kwaliteitsborging (CE-markering bijvoorbeeld) steeds vaker genoodzaakt om de medewerker die de laswerkzaamheden verricht per laskwalificatie te certificeren.

  Specificaties opleiding

  Duur: 1 tot 2dagdelen
  Diploma: Ja
  Vakgebied: Lasserkwalificaties
  Locatie(s):
  Apeldoorn
  Heerenveen
  Helmond

  Cottus Vakschool staat voor gedegen en betrokken opleidingen. Dit is direct terug te zien in de NIL-gecertificeerde lasopleidingen die door Cottus Vakschool worden aangeboden. Ondanks het hoge niveau van onze lasopleidingen volstaat het niet altijd meer om alleen een mooi cijfer op een NIL-lasdiploma te hebben staan.

  Bedrijven die werkzaam zijn binnen de metaalsector en binnen het productieproces laswerkzaamheden zijn door productaansprakelijkheid, ISO-normeringen en kwaliteitsborging (CE-markering bijvoorbeeld) steeds vaker genoodzaakt om de medewerker die de laswerkzaamheden verricht per laskwalificatie te certificeren.

   

  DNV Certificaat

  De dienstverlening van DNV kenmerkt zich door onafhankelijkheid, deskundigheid en betrokkenheid. De examinator / beoordelaar verantwoordelijk voor het beoordelen van het certificaat is niet betrokken bij de opleiding. Klik op deze link voor het DNV-examenreglement.

  Meer informatie?

  Vul het formulier hiernaast in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

  Lasser bij Cottus