Cottus - NEN Veiligheidstrainingen

Aanwijsbeleid NEN 3140

De Aanwijsbeleid NEN 3140 training is bedoeld voor groepen van circa 10 personen of een groep medewerkers van bedrijven die inzicht moeten verkrijgen in hoe het aanwijsbeleid. Voor personen die werkzaamheden verrichten aan of in de nabijheid zijn van elektrische installaties. Hoe de soort aanwijzing wordt geregeld en wordt bepaald binnen de huidige NEN 3104;2011-versie. Natuurlijk wordt een en ander in het kader geplaatst van de NEN 3140;2011 en zal deze norm ook inleidend worden besproken.

Let op: deze training wordt alleen in groepsvorm gegeven, niet per individu.

 • TEG Multisite Sites
 • Cottus
 • Vakschool
 • Aanwijsbeleid NEN 3140
 • Inhoud training Aanwijsbeleid NEN 3140

  De training zal kennis geven van en inzicht geven in hoe een aanwijzing tot stand komt en welke soorten aanwijzingen er zijn binnen de 3140; 2011-versie. Door de hoofdstukken van de NEN 3140 grondig te doorlopen en te bespreken, zal stap voor stap duidelijk worden hoe dit volgens een protocol verloopt. Dit protocol is een werkinstructie en geeft aan wie wat mag doen naar aanleiding van het aanwijsbeleid. Verder zal er ook gekeken worden naar de formulieren en wat men behoort te doen bij inleen van personeel dat werkzaam is op uw project of aan uw installatie.

  Specificaties opleiding

  Favoriet: ★
  Duur: 2 dagdelen
  Diploma: Ja
  Vakgebied: NEN 3140 (NEN & Veiligheid)
  Locatie(s):
  Apeldoorn
  Heerenveen
  Helmond

  Opleidingseisen

  Kennis van elektrotechniek en de NEN 3104;2011 is een pre gezien het tempo van deze training over het aanwijsbeleid.

  Let op: wij bieden deze training aan voor groepen vanaf circa 10 personen.

  Wat is de NEN 3140?

  De NEN 3140 “bedrijfsvoering van elektrische installaties – laagspanning, is een Nederlandse norm (NEN) voor veilige bedrijfsvoering van werkzaamheden nabij of met elektrische objecten in het laagspanningsgebied.

  Meer informatie of inschrijven?

  Vul het formulier hiernaast in en dan komen we zo snel mogelijk bij je terug!

  Cottus - Vakschool Elektromonteur - Helmond 2