Zoek cursussen / opleidingen

Of selecteer onderstaand een categorie. Klik hier om het gehele aanbod te bekijken.

Technisch personeel opleiden via onze vakschool

De Cottus vakschool is hét trainingsinstituut voor opleidingen, cursussen en trainingen op het gebied van lassen en veiligheid voor technisch personeel.

Het leveren van een goed geschoolde medewerker voor onze klanten is één, maar als Cottus willen we graag een stap verder gaan. Wij kunnen organisaties bijvoorbeeld ook adviseren op het gebied van de huidige technische competenties van medewerkers; sluiten deze (nog) wel aan op de toekomstvisie die de onderneming heeft?

Cottus bekijkt vervolgens samen met de onderneming welke technische vaardigheden de medewerkers nodig hebben om de bedrijfsdoelstelling te verwezenlijken. Hierin kan de Cottus Vakschool ondersteunen door maatwerktrajecten te ontwikkelen.

Vraag offerte aan
Lasopleiding / lastraining MIG/MAG niveau 3 staal of rvs of aluminium
Lasopleiding / lastraining BMBE 2
ASME IX certificering
Lasopleiding / lastraining MIG/MAG niveau 4 staal of aluminium
Lasopleiding / lastraining BMBE 4 pijp of plaat
Lasopleiding / lastraining TIG 3 Al
Herhaling NEN 1010
BBL Basis Lasser
VCA VOL-training
Basistraining NEN 1010

Lasopleidingen en lascursussen

Onze Vakschool is gespecialiseerd in lasopleidingen, lastrainingen en lascursussen zoals BMBE, MIG/MAG en TIG-trainingen. Medewerkers die wel willen leren lassen maar geen volledig gecertificeerde opleiding willen volgen, kunnen zich aanmelden voor één van de lastrainingen, lasopleidingen of lascursussen aan de Cottus Vakschool. Van een kennismakingstraining van twee dagen tot een basistraining van vijf dagen, waarin men leert een gedegen las te leggen binnen alle voorkomende lasprocedés, het is allemaal mogelijk. Met een lastest vooraf kunnen we het niveau van de cursist individueel bepalen.

Technische opleidingen voor zowel particulieren als bedrijven

De Cottus Vakschool is toegankelijk voor iedereen die gedegen technisch onderwijs en of technische trainingen zoekt. Wij voorzien in de behoefte van onze klanten, externe bedrijven met een opleidingsvraagstuk, particulieren en onze eigen medewerkers.

Een lasopleiding of veiligheidscursus volgen bij Cottus betekent:

  • Bekwaam, betrokken en persoonlijk onderwijs;
  • Expertise door jarenlange praktijkervaring;
  • Minimaal aantal lesuren;
  • Altijd de beste prijs.

Bekijk ons volledige aanbod