Dit zijn de kandidaten voor de OR-verkiezing van 2021

Het is bijna zover! De OR-verkiezing komt eraan. Cottus heeft sinds 2017 een ondernemingsraad en de zittingstermijn van de huidige OR zit er bijna op. Daarom is er op vrijdag 4 juni 2021 een nieuwe OR-verkiezing. Hieronder vind je alle kandidaten die zich hebben opgegeven voor de nieuwe ondernemingsraad. Benieuwd wie het zijn? Check het snel hieronder.

Wat doet een ondernemingsraad?

Een ondernemingsraad komt op voor de belangen van het personeel, dus voor jou! Zij praten samen met de directie over de koers die Cottus wil varen en bespreken wat er nóg beter kan binnen het bedrijf. Een goede OR is dus belangrijk om jouw werkplek beter, veiliger en leuker te maken.

Hoe werkt het stemmen?

De kandidaten hebben aangegeven waar zij voor staan en waarom zij willen deelnemen aan de ondernemingsraad. Wij zoeken per BV twee OR-leden, in totaal dus acht leden, waarvoor wij verkiezingen zullen organiseren. Jij mag op twee personen per BV stemmen. Omdat er dus vier verschillende BV's zijn, breng je in totaal acht stemmen uit.

Stemmen op de vestigingen

Het stemmen vindt plaatst op de vestigingen. Jij ontvangt een stemformulier in je brievenbus. Dit stemformulier neem je op vrijdag 4 juni mee naar de vestiging, zodat jij jouw stem zelf in de stembus kan gooien. Wij zouden het super gaaf vinden als jij komt stemmen. Het is namelijk belangrijk om jouw stem te laten horen. Kom jij stemmen? Dan ontvang je ook een leuke verrassing van ons. 

De kandidaten

Bekijk hieronder alle standpunten en bepaal op wie jij gaat stemmen.

Cottus Installatietechniek BV

 

Cottus Industrie BV

 

TEG BV

Detaconnect BV