BBL Basis Lasser | BBL Opleiding

Inhoud van de opleiding

Bedoeld voor      

Uw medewerker volgt een BBL-opleiding tot basislasser en volgt de theorie op een ROC. De praktische vaardigheden die binnen de BPV staan beschreven, leert hij/zij tijdens de dagelijkse werkzaamheden op uw projecten, op Cottus Vakschool of op het ROC. Echter heeft u behoefte aan extra praktische lesondersteuning op bepaalde vaardigheden of competenties.

Cottus Vakschool zal stap voor stap uw medewerker door de praktische of theoretische lesstof loodsen, met ondersteuning van onze ervaren lasinstructeurs. Het is mogelijk om de praktische ondersteuning per dag te organiseren en samen met u of uw praktijkopleider te kijken wat de beste manier is om uw medewerker op een hoger niveau te laten werken. De BBL-opleiding Basislasser heeft CREBO-nummer 94302.

Inhoud training

De training zal kennis geven over en inzicht geven in de gevorderde begrippen binnen de praktische en theoretische stof die hoort bij de opleiding Basislasser.

Opleidingseisen

Kennis van lassen is geen vereiste maar een leer-werkplek bij een erkend opleidingsbedrijf en een geldige praktijkovereenkomst zijn wel vereist.

Informatie aanvragen Aanmelden

Informatie aanvragen