AWS D 1.1 certificering

Inhoud van de opleiding

 

Inhoud van de kwalificatie AWS D 1.1.

Cottus Vakschool staat voor gedegen en betrokken opleidingen. Dit is direct terug te zien in de NIL-gecertificeerde lasopleidingen die door Cottus Vakschool worden aangeboden. Ondanks het hoge niveau van onze lasopleidingen volstaat het niet altijd meer om alleen een mooi cijfer op een NIL-lasdiploma te hebben staan. Bedrijven die werkzaam zijn binnen de metaalsector en binnen het productieproces laswerkzaamheden zijn door productaansprakelijkheid, ISO-normeringen en kwaliteitsborging (CE-markering bijvoorbeeld) steeds vaker genoodzaakt om de medewerker die de laswerkzaamheden verricht per laskwalificatie te certificeren.

Cottus Vakschool kan u hierin bijstaan door alle voorkomende lascertificeringen binnen de geldende
norm AWS D 1.1. te certificeren en het gehele traject van ultrasoon, destructief en niet destructief onderzoek uit handen te nemen. Ook het 'doorstempelen' kan gebeuren bij Cottus Vakschool. Alles zal gaan conform de opgestelde WPS die ten grondslag ligt.

Cottus Vakschool werkt nauw samen met Lloyds Register of DNV GL als 'notified body'. Voor meer informatie kunt u terecht bij Cottus Vakschool voor een concurrerend tarief.

 

DNV Certificaat.

De dienstverlening van DNV kenmerkt zich door onafhankelijkheid, deskundigheid en betrokkenheid. De examinator / beoordelaar verantwoordelijk voor het beoordelen van het certificaat is niet betrokken bij de opleiding. Klik op deze link voor het DNV-examenreglement.

DNV-GL


Informatie aanvragen Aanmelden

Informatie aanvragen