Omdat techniek een vak is

Medewerker van de maand | April

Rob van der Wal van de vestiging Apeldoorn is medewerker van de maand april! Speciaal voor deze gelegenheid hebben wij hem wat vragen gesteld.

Hoe ben jij destijds terecht gekomen bij Cottus en hoe lang werk je al voor ze?

Ik werk sinds juni 2014 bij Cottus. Nadat ik, door toedoen van de crisis, weg moest bij mijn vorige werkgever heb ik mijn cv op werk.nl gezet. Nog diezelfde dag werd ik benaderd door Cottus.

Wat voor werk doe je precies?

Ik ben elektricien.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Het werk is erg afwisselend en geen dag is hetzelfde. Ik kom op verschillende locaties en krijg steeds te maken met andere werkzaamheden. Zo werk ik op dit moment op een project bij een seniorencomplex.

Het werk is leuk omdat je echt wat opbouwt en resultaat ziet van je werk.

Wat zijn volgens jou de voordelen van werken voor Cottus?

Het grote voordeel is dat alles altijd goed geregeld is. Ik hoef nooit ergens achteraan.

Als jij de baas was bij Cottus, wat zou je dan verbeteren?

De jassen die het kantoor personeel heeft ook aan de monteurs geven. De eerste indruk is erg belangrijk. De huidige jassen stammen uit de jaren 90 en zijn tijdens de werkzaamheden te kort. Hierdoor komt menig bouwvakkersdecolleté tevoorschijn.

Waarin wil jij je nog verder ontwikkelen?

Het is erg leuk dat Cottus verschillende opleidingen/cursussen aanbiedt. Zo blijf je jezelf ontwikkelen. Ik heb al een lascursus gedaan: niet zozeer om te gebruiken tijdens mijn huidige werkzaamheden maar het is gewoon erg leuk om te doen. Ik zou ook nog graag een cursus domotica programmeren willen volgen.

Medewerker van de maand | April