Omdat techniek een vak is

Medewerker van de maand | Februari

Raijmon Kuijpers van de vestiging Almere is medewerker van de maand februari! Van harte gefeliciteerd Raijmon!

Hoe ben jij destijds terecht gekomen bij Cottus en hoe lang werk je al voor ze?

Ik kwam Cottus tegen op LinkedIn. De vacature van Cottus kwam naar boven en wat ze daarin beschreven trok mij aan, zowel de functie als het bedrijf. Op 3 juli 2018 ben ik precies 1 jaar in dienst.

Wat voor werk doe je precies?

Ik ben elektricien, al vanaf mijn zeventiende.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Ik vind al het werk in de utiliteit leuk. De ene keer ben ik timmerman of metaalbewerker, de andere keer ben ik pijpen aan het maken. Het is erg afwisselend werk en dat is juist zo leuk. Ik houd absoluut niet van eentonig werk. Voorheen was ik werkzaam in de woningbouw en dan was het een kwestie van ‘er in knallen’ en weer door. Gelukkig heb ik bij Cottus erg veel afwisseling en ik kom dan ook de leukste uitdagingen tegen bij de meest uiteenlopende bedrijven.

Wat zijn volgens jou de voordelen van werken voor Cottus?

Stel dat ik ergens totaal niet op mijn plek zit binnen een bedrijf, dan kan ik bellen naar het hoofdkantoor en word ik overgeplaatst naar een ander bedrijf. Dit is erg prettig, want hierdoor blijkt dat er echt naar je wordt geluisterd. Ook de manier van benaderen is prettig, erg vriendelijk en amicaal.

Als jij de baas was bij Cottus, wat zou je dan verbeteren?

De uitlevering van gereedschap kan soms wat beter. Verder heb ik geen verbeterpunten. Cottus komt alles wat ze beloven na.

Waarin wil jij je nog verder ontwikkelen?

Ik heb nog niet zo lang geleden een hoogwerkerscertificaat behaald. Ik gaf aan op kantoor dat ik deze nog niet in mijn bezit had en dit werd direct voor mij geregeld, erg fijn!

Ik wil mijzelf graag blijven ontwikkelen door middel van verschillende cursussen op onder andere het gebied van datatechniek of medische aarding.

Medewerker van de maand | Februari