Omdat techniek een vak is

Medewerker van de maand | Augustus

Wij willen graag onze collega medewerker Suleyman in het zonnetje zetten en nomineren voor medewerker van de maand Augustus. De reden hiervoor is dat zowel onze opdrachtgevers als wij enorm tevreden zijn over de resultaten en competenties die Suleyman bezit en toont. Suleyman heeft een sterke en fijne persoonlijkheid, vakinhoudelijke kennis en bezit belangrijke vaardigheden. Onze medewerker van de maand is leergierig, klantgericht, flexibel, betrouwbaar, een kei in plannen en erg aangenaam in de samenwerking. Echt een collega waar wij met zijn allen enorm trots op zijn en waar wij van hopen lange tijd met elkaar samen op te blijven trekken! Van harte gefeliciteerd Suleyman!

Hoe ben jij destijds terecht gekomen bij Cottus en hoelang werk je al voor ze?

Tijdens het surfen op internet ben ik per toeval op de website van Cottus terechtgekomen. De website wekte mijn interesse en ik merkte dat Cottus goed bij mij paste. Dit was voor mij de grootste reden om te gaan solliciteren. Op dit moment werk ik nu 2 a 3 maanden met veel plezier voor Cottus. 

Wat voor werk doe je precies? 

Ik ben een elektricien en mijn werkzaamheden bestaan uit alles wat met elektra te maken heeft zoals bijvoorbeeld het bekabelen van huizen, kantoorpanden, hotels en het afmonteren daarvan.

Wat maakt jouw werk zo leuk? 

Bij Cottus ben ik inzetbaar voor verschillende bedrijven/projecten waardoor ik constant in aanraking kom met nieuwe mensen. Je blijft voortdurend in beweging en daar houd ik van. Los van mijn werkzaamheden vind ik het ook fijn dat de leidinggevende zo nauw betrokken is met ons.

Wat zijn volgens jou de voordelen van werken voor Cottus?

De voordelen om voor Cottus te werken is voor mij dat je doorgroei mogelijkheden hebt. Ik merk dat je als werknemer wordt gewaardeerd en serieus wordt genomen. 

Als jij de baas was bij Cottus, wat zou je dan verbeteren? 

Tot op heden ben ik erg tevreden en ben ik eerlijk gezegd niks tegen gekomen waarvan ik dacht dat zou beter moeten. 

Wat vind je van techniek beleef je met Cottus?

Ja super! Je krijgt de mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en te verdiepen in het vak van techniek. Zo beleef je zeker wel techniek met Cottus en leer je steeds meer en meer, houdt het werk natuurlijk uitdagend! 

Heb je je al voor activiteiten ingeschreven?

Nog niet, gezien ik nog kort voor Cottus werk ben ik er niet aan toe gekomen. Hoop in de nabije toekomst deel te nemen aan de aangeboden activiteiten.

Medewerker van de maand | Augustus