Omdat techniek een vak is

NEN 1010 cursus in Helmond geslaagd!

Afgelopen zaterdag hebben medewerkers van Cottus Helmond deelgenomen aan een NEN 1010 training van het programma "Techniek beleef je met Cottus". Te laat geweest met inschrijven? Niet getreurd! Dinsdag 26 juli is er weer een NEN 1010 cursus in Heerenveen waar nog plekken beschikbaar zijn!

Tijdens de NEN1010 cursus

De NEN 1010 cursus is bedoeld voor medewerkers die graag een korte herhaling willen van de huidige NEN 1010 norm. De belangrijkste issues worden besproken. Zo krijgt elke medewerker de mogelijkheid nog een keer goed naar de veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties te kijken. Aan de hand van voorbeelden en korte rekenmodellen worden de verschillende hoofdstukken herhaald. Zeker de moeite waard voor elke medewerker om het geheugen even op te frissen!

De NEN1010 cursus in Helmond was een succes!

Met 15 man een volle bak! Herman, onze trainer, heeft weer een mooie draai aan gegeven. Het was fijn dat er veel respons vanuit de groep was, waardoor de training een echte beleving bleek. Samen kennis en kunde uitwisselen! En dat onder het genot van een lekker drankje met gezellige collega's. Iedereen was erg enthousiast en hebben toch aardig wat nieuwe dingen geleerd. Natuurlijk was er weer een heerlijk diner geregeld. Bedankt allen en hopelijk tot de volgende training!

CT-Helmond-nen-1010-2.1

 

CT-Helmond-nen-1010-2.2
NEN 1010 cursus in Helmond geslaagd!