Omdat techniek een vak is

NEN 3140 Cursus in Helmond een succes!

Vorige week woensdag was de eerste activiteit in Helmond van "Techniek beleef je met Cottus". De NEN 3140 cursus stond op het programma.

Wat houdt de NEN 3140 cursus in?

De NEN 3140 cursus gaat inhoudelijk over veiligheid en regels omtrent het werken met elektrische installaties. De training loopt stap voor stap door het aanwijsbeleid alsmede de reducties die men kan nemen om veilig te werken. De training geeft kennis en inzicht van de gevaren die rondom een elektrische installatie kunnen bestaan en hoe men een installatie zo veilig mogelijk benadert.

Wat leerde onze collega's tijdens deze activiteit?

Door ARBO-wetten en -besluiten te bespreken werd stap voor stap duidelijk hoe dit volgens een protocol verloopt. Dit protocol is een werkinstructie en geeft aan wie wat mag doen naar aanleiding van het aanwijsbeleid.

Impressie van de avond

Er was een goede opkomst! Een grote groep van 15 medewerkers, waarmee we eerst heerlijk hebben genoten van een grote Chinese rijsttafel. Tijdens de cursus was iedereen erg enthousiast en deed goed mee. Dit kwam ook door de goede uitleg en begeleiding van Herman, een echte vakspecialist met veel kennis en kunde, die het interactief maakte en zo ook onze medewerkers de kans gaf om hun ervaringen te delen.

Wij kijken terug op een erg geslaagde avond!

NEN-3140-cursus-Helmond-2 NEN-3140-cursus-Helmond

De volgende NEN 3140 avond

op 10 mei is de eerstvolgende NEN 3140 Cursus ingepland in het programma van "Techniek beleef je met Cottus. Deze vindt plaats in Hoogeveen. Schrijf je in via: https://www.cottus.nl/agenda/6/nen-3140

NEN 3140 Cursus in Helmond een succes!