Omdat techniek een vak is

Medewerker van de maand | April

Een interview met Garo Acu; onze medewerker van de maand april! Maandelijks selecteren wij een "medewerker van de maand"; iemand die volgens ons extra in het zonnetje gezet mag worden, iemand die voldoet aan "de Cottus norm" qua inzet, werkhouding en mentaliteit, kwaliteiten en vaardigheden! Garo ontving van ons persoonlijk een leuke attentie om hem te bedanken voor zijn inzet.

Waarom hebben wij Garo geselecteerd als medewerker van de maand?

Garo is een monteur waar je op kunt bouwen. Regelmatig krijgen wij aanvragen van nieuwe klanten en Garo is dan de man om daar naar toe te sturen. Hij is zelfstandig, denkt mee met het bedrijf en levert net en goed werk af. Regelmatig krijgen wij van de klanten terug dat Garo goed bevallen is. Omdat wij onze mensen niet dagelijks zien moeten wij deze mening baseren op het aanleveren van uren, beoordelingen van klanten en de keren dat wij onze monteurs bezoeken op de bouw. Over Garu horen wij niets dan positieve berichten en daarom voldoet hij volgens ons zonder twijfel aan 'de Cottus Norm'!

 

Het interview met Garo Acu

Hoe ben jij destijds terecht gekomen bij Cottus en hoe lang werk je al voor ze?
Ik ben door Sander per mail benaderd. Een jaar daarvoor heb ik Sander ontmoet en hebben we kennis gemaakt. Hij zag toen waar ik voor stond en heeft me dus later een berichtje gestuurd of ik wilde komen werken voor Cottus.  Ik werk nu sinds juni 2016 bij Cottus.

Wat voor werk doe je precies?
Ik ben in de zomer van 2016 begonnen bij vestiging Apeldoorn als monteur.

Wat maakt jouw werk zo leuk?
Het contact met Cottus is ontzettend goed. Aan beide kanten klikt het goed en we werken met zijn allen goed samen. Dit zorgt bij mij voor meer motivatie om mijn werk goed uit te voeren en een dat extra stapje te zetten voor de klant.

Wat zijn volgens jou de voordelen van werken voor Cottus?
Er is een goed vertrouwen tussen Cottus en haar werknemers. Cottus doet heel erg hun best voor je in het persoonlijk contact en in de communicatie met de werkgevers.  Dan wil je dat graag hetzelfde terug doen.

Als jij de baas was bij Cottus, wat zou je dan verbeteren?
Ik vind het belangrijk dat de juiste mensen naar de opdrachtgever gaan. Dat betekent dat het de juiste mensen moeten zijn waar de opdrachtgever om gevraagd heeft maar deze mensen moeten ook passen bij de opdracht en de kwaliteiten die ze nodig hebben bij deze opdracht. Als dit niet kan omdat alle monteurs bezet zijn moet dit natuurlijk duidelijk gezegd worden tegen de opdrachtgever.

Wat vind je van techniek beleef je met Cottus?
Ik vind techniek elke dag een grote uitdaging. Er samen over nadenken hoe je techniek kunt verbeteren door nog breder te denken en je eigen ervaringen met elkaar te delen vind ik zeker een goede zaak!

Heb je je al voor activiteiten ingeschreven?
Op dit moment nog niet maar ik heb er al een paar op het oog en geef het deze maand nog door aan de vestiging Apeldoorn.

Medewerker van de maand | April
Heb je vragen over dit nieuws bericht?
Neem contact met ons op
Mark Rap
Projectmanager Installatietechniek
Gelderland / Apeldoorn
T 06-130 283 54