Omdat techniek een vak is

Eerste Kennissessie Hager geslaagd!

Deze week staan de eerste activiteiten van "Techniek beleef je met Cottus" op de agenda. Gisteravond was het dan zover: De allereerste kennissessie in Apeldoorn.

Deze eerste kennissessie werd gegeven door Jan Wassink van Hager. Hager is één van de marktleiders op het gebied van elektrotechnische installaties.

Inhoud van de kennissessie

De avond begon met een korte uitleg over het bedrijf en wat zij de markt bieden. Daarna bracht Jan onze monteurs op de hoogte van allerlei nieuwe ontwikkelingen en toepassingen binnen de markt die Hager bedient.

Hager-kennissessie-1

Jan had twee koffers met producten van Hager meegenomen om te laten zien welke innovaties zij toepassen op hun producten om het werk van de monteurs makkelijker en veiliger te maken.

Er was voldoende ruimte om vragen te stellen, die stuk voor stuk uitgebreid beantwoord werden.

Na het informatieve gedeelte van de avond was het uiteraard tijd voor een hapje en een drankje en even met elkaar bij te praten.

Hager-kennissessie-5

Succesvolle start

Zelfs vanuit Almelo waren monteurs naar Apeldoorn toegekomen om deze sessie bij te wonen. Dit is waar het ons om draait bij "Techniek beleef je met Cottus"; samen met je collega's je verdiepen in jouw eigen of een ander vakgebied binnen de techniek.

Kortom, een zeer geslaagde avond!

Eerste Kennissessie Hager geslaagd!