Omdat techniek een vak is

Medewerker van de maand | December

Een interview met Elektro Technicus Wirin Chakawri; onze medewerker van de maand december!

Vanaf deze maand selecteren wij maandelijks een "medewerker van de maand"; iemand die volgens ons extra in het zonnetje gezet mag worden. De medewerker van de maand is iemand die voldoet aan "de Cottus norm" qua inzet, werkhouding en mentaliteit, kwaliteiten en vaardigheden!

Wirin is geselecteerd als medewerker van de maand december. Hij ontving van ons persoonlijk een leuke attentie om hem te bedanken voor zijn inzet.

 

Interview met Wirin Chkawri

Hoe ben je destijds terecht gekomen bij Cottus en hoe lang werk je al voor ze? 

Ik ben bij Cottus komen werken via een familielid. Die werkte hier al bij Cottus. Ondertussen werk ik hier al 3 jaar als Elektro Technicus.

Wat voor werk doe je precies?

Ik werk als Elektro Technicus voor Cottus. Dat betekent dat ik van alles mag doen.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Ik ben veel onderweg en zie daardoor veel verschillende bedrijven waar ik bijvoorbeeld datanetwerken en alarm en brand installaties installeer. De uitdaging zit het hem voor mij in het technisch dingen voor elkaar maken. In mijn baan heb je kennis nodig van veel verschillende systemen. Eigenlijk moet je overal kennis van hebben. Dat is meteen ook een groot voordeel. Dit komt doordat ik heel veel verschillende bedrijven zie over heel Nederland. Als ik dan bij een groot bedrijf kom dan is het weer heel wat anders dan een klein bedrijf bij ons om de hoek.

Wat zijn volgens jou de voordelen van werken bij Cottus?

Ik vind Cottus een ontzettend leuk bedrijf om voor te werken. Voor mij is de omgang onderling een ontzettend groot voordeel. Ik verbaas me er elke keer weer over dat er geen kloof is tussen het kantoor personeel en de medewerkers op de werkvloer. Er is juist veel en prettig contact met het personeel op de vestiging. De communicatie onderling gaat er ook goed. Als er iets doorgegeven moet worden dan gebeurt dat correct en zijn we allemaal goed op de hoogte.

Als jij de baas was bij Cottus, wat zou jij dan veranderen? 

Eigenlijk zou ik niks veranderen als ik directeur was. Alles loopt prima, het is lekker druk en de snoepautomaat in de kantine is altijd goed gevuld!

Medewerker van de maand | December