Omdat techniek een vak is

Nieuw! "Techniek beleef je met Cottus"

Medewerkers van Cottus kunnen zich vanaf vandaag gratis inschrijven voor workshops, bedrijfsbezoeken, instructies, cursussen en beurzen op technisch gebied.

Bij Cottus zijn we trots op onze medewerkers.

Wij willen graag dat je het beste uit jezelf haalt en je blijft doorontwikkelen, zowel binnen als buiten jouw vakgebied.

De technische sector is niet alleen heel uitdagend en boeiend, maar ook erg aan innovatie en verandering onderhevig.

Het continu (bij)scholen en verbreden van je kennis is daarom essentieel. Wij vinden dat jij zélf moet kunnen bepalen welk pad jij beloopt op het gebied van opleidingen en trainingen.

 

Je bepaalt zélf waarin jij je wilt verdiepen

Naast de opleidingen en trainingen die vanzelfsprekend zijn in jouw vakgebied, willen we het voor jou ook mogelijk maken je te verdiepen in andere vaardigheden.

Werkzaamheden die niet direct passen binnen jouw huidige functieprofiel maar wel heel goed van pas kunnen komen in de praktijk!

 

"Ben je Elektromonteur en heb je altijd al willen leren lassen? Geen probleem!

Mechanisch monteur maar ook belang bij een NEN 3140 cursus? Nu heb je de kans!"

 

Gratis deelname activiteiten voor medewerkers van Cottus

Wij hebben namelijk besloten om voor al onze medewerkers gratis technieksessies te organiseren. Deze activiteiten leveren niet alleen een bijdrage aan jouw kennis en ontwikkeling, maar zijn vooral ook erg leuk!

We hebben een agenda samengesteld met verschillende workshops, bedrijfsbezoeken, kennissessies, beurzen en instructies. Een mooie gelegenheid voor ons om jou, samen met je collega’s, van de trends en ontwikkelingen in verschillende vakgebieden op de hoogte te brengen.

Indien van toepassing, worden de activiteiten volledig verzorgd met vervoer, maaltijd en eventueel een borrel na afloop.

 

Een agenda vol activiteiten

Ben je benieuwd naar de activiteiten die we vanaf januari gepland hebben? Bekijk dan onze agenda schrijf je in voor de activiteiten die jou leuk en interessant lijken. Wees wel snel want voor veel activiteiten zijn de plaatsen beperkt!

 

Inschrijven met jouw persoonlijke Cottus DNA profiel

De activiteiten zijn er alleen voor onze medewerkers. Om je in te schrijven voor activiteiten moet je daarom inloggen met jouw persoonlijk Cottus DNA profiel.

 

Nieuw!
Heb je vragen over dit nieuws bericht?
Neem contact met ons op
Sandor Görtz
Directeur P&O
Landelijk / Hoofdkantoor Cottus