Omdat techniek een vak is

Nieuwe look homepage Cottus

Vind de baan die écht bij jou past! Dat is waar wij goed in zijn en wat onze vernieuwde homepage uitstraalt.

Bij Cottus vinden wij het belangrijk dat wij zelf én onze mensen continu in ontwikkeling zijn. Op de vakschool leiden we onze experts op en zorgen we voortdurend voor de nodige bijscholing zodat zij altijd op de hoogte zijn van de laatste technieken. Dit willen we ook graag uitstralen en daarom kan onze natuurlijk website niet achter blijven. Ook hierbij vinden we het belangrijk om mee te gaan met de tijd en nieuwe ontwikkelingen.

Experts in beeld

Wij zijn erg trots op onze experts die elke dag bewijzen dat techniek een vak is! Op onze nieuwe homepage zie je in de videoheader onze experts aan het werk in de prakrijk.

Je kunt gemakkelijk je weg vinden; alle vacatures, alle opleidingen die de vakschool aanbiedt en informatie over de vakschool bekijken.

Opdrachtgevers kunnen direct contact opnemen met één van onze specialisten die hen graag te woord staan.

homepage-cottus-2Werkzoekenden en werknemers van Cottus kunnen een Cottus DNA aanmaken. Dit kan tegenwoordig erg gemakkelijk door in te loggen met jouw facebookaccount. Maak onze test en bekijk hoe hoog jij scoort ten opzichte van de 'Cottus Norm' voor onze meest voorkomende functies.

Ook zijn wij trots op de mooie referenties die we hebben mogen ontvangen van tevreden opdrachtgevers!

Binnenkort; nieuwe mogelijkheden

Onze website blijft in ontwikkeling, onze nieuwe stijl zal dan ook verder worden doorgevoerd. Binnenkort ook hele leuke nieuwe mogelijkheden, met name voor werknemers. Houd de website en facebook de komende tijd goed in de gaten!

Nieuwe look homepage Cottus