Omdat techniek een vak is

NEN 1010 opleiding voor monteurs van Cottus in Apeldoorn

Monteurs van Cottus Apeldoorn volgen een NEN 1010 opleiding.

De NEN 1010 opleidingen van Cottus Vakschool worden gegeven door ervaren vakdocenten die hun sporen hebben verdiend in de praktijk. De opleidingsinhoud is erg praktisch opgezet, zo wordt er regelmatig een discussie gevoerd met de cursisten over de reeds behandelde onderwerpen van de NEN 1010 opleiding. Tijdens de opleiding zal er inzicht geven worden in alle onderdelen van de norm en hoe deze praktisch kan worden toegepast op de dagelijkse werkplek. Stapsgewijs zal de docent de norm bespreken, de toepassingen per hoofdstuk doornemen en hier voorbeelden uit de praktijk bij geven ter verduidelijking.

monteurs-cottus-apeldoorn2

Op dit moment worden de monteurs van Cottus Apeldoorn op de Vakschool locatie in Apeldoorn bijgespijkerd op het gebied van NEN 1010. De opleiding die zij volgen is specifiek bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende of ontwerpende bedrijven die praktisch uitvoerend bezig zijn met de norm NEN 1010. Voor deze doelgroep is het belangrijk een goed basisinzicht te verkrijgen in de praktische installerende richtlijnen van de norm 'veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties'. Na het volgen van deze NEN1010 training mogen deze monteurs er vanuit gaan dat hun kennis van de norm op het gebied van praktische voorschiften up-to-date is.

Het aanbod aan opleidingen op het gebied van NEN 1010 van Cottus Vakschool vind je hier: https://www.cottus.nl/vakschool/opleidingen/11/nen-1010

NEN 1010 opleiding voor monteurs van Cottus in Apeldoorn
Heb je vragen over dit nieuws bericht?
Neem contact met ons op
Cottus Vakschool
De cursist staat centraal
Nederland / In Company
T 0800 - 844 0 844