Omdat techniek een vak is

Vacature accountmanager / projectmanager bij Cottus

Wie komt ons commercieel team in Apeldoorn, Enschede en Hoogeveen versterken?

Ben jij degene die mee wil groeien met Cottus ?

Voor onze vestigingen in Apeldoorn, Enschede en Hoogeveen zijn we opzoek naar commerciële talenten!

Cottus is een jong en energiek bedrijf met een informele cultuur, sterk en snel groeiend waar ruimte is voor individuele ontwikkeling en het nemen van initiatief. Cottus is sterk innovatief op het gebied van opleidingen, detachering en strategisch personeelsmanagement en heeft de ambitie om bij de top van Nederland te behoren. Dit begint bij de projectmanagers die elke dag weer 110% geven om onze opdrachtgevers te voorzien van technische projectmedewerkers. Tezamen met de USP’s zoals onze eigen technische vakscholen en het hanteren van de Metaal & Techniek cao zorgen we er zo mede voor dat Cottus een aantrekkelijke en vooruitstrevende werkgever is. Om onze opdrachtgevers kwalitatief goed te kunnen blijven bedienen zijn we opzoek naar een projectmanager voor onze vestiging in Apeldoorn, Enschede en Hoogeveen.

 

Functieomschrijving.

Een projectmanager bij Cottus is verantwoordelijk voor het zelfstandig acquireren van projectaanvragen (bij bestaande relaties, prospects en suspects) en het opbouwen, uitbouwen en onderhouden van contacten met onze opdrachtgevers. Verder is het werven, selecteren, begeleiden en plannen van medewerkers voor de projecten van onze opdrachtgevers een van uw hoofdwerkzaamheden. Deze functie vervult u in een hoge mate van zelfstandigheid waar commercieel ondernemerschap en persoonlijk werkgeverschap de boventoon voeren. U bent immers de ambassadeur van Cottus richting uw medewerkers en opdrachtgevers.

Naast het faciliteren van interim projectsourcingvraagstukken bij uw opdrachtgevers bent u ook alert op het opleidingskundige kennisvraagstuk binnen uw klantenkring. Waar kan het dienstenpakket van Cottus Vakschool de brug bij uw opdrachtgever tussen gewenste kennis/kunde en realiteit worden verkleind door het inzetten van competentiegerichte trainingen en opleidingen? Kortom; u bent een gedegen allround gesprekspartner op het gebied van interim projectsourcing en personeelsvraagstukken.

 Functie eisen

• Minimaal 5 jaar werkervaring in gelijkwaardig functie is een eis ;
• Afgeronde opleiding op HBO niveau is een pre;
• In het bezit van rijbewijs B is een eis;
• Ervaring met detacheren/uitzenden is een eis;
• Affiniteit met techniek (Elektrotechniek, installatietechiek en/of werktuigbouwkunde) is een pre ;
• Woonachtig in de omgeving Apeldoorn of Hoogeveen

 Persoonskenmerken
• Je bent betrouwbaar en representatief;
• Je bent communicatief vaardig en beschikt over commerciële eigenschappen;
• Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve en proactieve instelling;
• Je bent bereid tot het volgen van opleidingen/cursussen;

Een assessment op hard en/of softskills kan tot de mogelijkheid behoren in de sollicitatieprocedure. Een representatieve auto van de zaak, laptop en mobiel behoren tot het pakket van een projectmanager. Tevens zal Cottus ook daar waar het gewenst en nodig is  persoonlijk opleidingstraject opzetten om u structureel te scholen.

 Contact.

U kunt inhoudelijk meer informatie inwinnen bij;

* vacature Apeldoorn, de heer Sander Wiegers 06-51165481; swiegers@cottus.nl

* vacature Enschede, de heer Steve Kuipers 06-53 33 74 44 ; skuipers@cottus.nl 

* vacature Hoogeveen, de heer Haryan Velthuis 06-57 22 98 55 ; hvelthuis@cottus.nl 

 

 

 

Vacature accountmanager / projectmanager bij Cottus
Heb je vragen over dit nieuws bericht?
Neem contact met ons op
Cottus Hoofdkantoor
Omdat techniek een vak is
Landelijk / Landelijk