Omdat techniek een vak is

Geslaagde lasbelevingsdag samen met UWV

Toppers gezocht!!

Op donderdag 29 oktober is er door Cottus en het UWV Apeldoorn en Twente een lasbelevingsdag georganieerd. Het UWV uit de regio's Apeldoorn en Twente hebben de laatste weken veel kandidaten bendaderd die hiervoor in aanmerking zouden komen.

Geen verhalen of presentaties over wat lassen is maar meteen een lasbox in en lassen! Dat was de geslaagde opzet van deze dag; niet erover praten maar ervaren en doen. En jezelf vervolgens afvragen zou het lasvak iets voor mij zijn.

En de dag was geslaagd; veel van de door het UWV benaderde kandidaten gaven de meeste aan dat dit zeker wel een toekomst zou kunnen zijn. En nu gaan we samen bekijken in een kennismakingsgesprek wat tussen Cottus en de kandidaat mogelijk is. Dit gesprek zal dan een vervolg krijgen in het opleiden van deze kandidaat voor TIG en MIG/MAG niveau 3. Dit alles onder de landelijke samenwerkingsovereenkomst tussen Cottus en het UWV.

Deze kandidaten worden zo in 12 weken opgeleid tot een beginnend lasser die na het voltooien van het opleidingstraject namens Cottus gaat werken bij een van haar vele opdrachtgevers. 

Kortom samen leiden we op!

Geslaagde lasbelevingsdag samen met UWV
Heb je vragen over dit nieuws bericht?
Neem contact met ons op
Cottus Vakschool
De cursist staat centraal
Nederland / In Company
T 0800 - 844 0 844