Omdat techniek een vak is

Cottus sponsort VIOS

3-jarige samenwerking VIOS Vaassen

Op zaterdag 26 september zette Cottus als nieuwe hoofdsponsor haar handtekening onder een 3 jarig contract.

Na een periode zonder hoofdsponsor te zijn geweest hebben VIOS en Cottus elkaar gevonden in een langjarige samenwerking. “Wij hebben bewust voor VIOS gekozen”, aldus vestigingsmanager Sander Wiegers van de vestiging Cottus Apeldoorn, “VIOS heeft net als Cottus, de opleiding van jeugd hoog in het vaandel staan. VIOS gaat ons helpen Cottus te presenteren aan een groter publiek. Dat is wat wij voor ogen hebben met deze sponsordeal.”

Cottus gaat zich ontpoppen als een betrokken sponsor en heeft er onder andere voor gekozen om haar naam ook uitdrukkelijk te verbinden aan het Ouder- tegen kind voetbal. Het evenement dat elk jaar aan het eind van het seizoen gehouden wordt en waar gezelligheid en onderlinge verbinding hand in hand gaan.

Het bestuur is ook bijzonder verheugd met deze samenwerking. “Wij hebben er alle vertrouwen in dat wij met VIOS een actieve bijdrage kunnen leveren aan het verbeteren van de naamsbekendheid van Cottus in de regio Apeldoorn en Vaassen.” Aldus voorzitter Gerard van Gurp. “De sponsor wilde voordat er getekend werd de club eerst zien en meemaken, dat er vervolgens ook daadwerkelijk een overeenkomst uitrolt, geeft enorm veel vertrouwen. Het bestuur heeft op haar beurt de indruk gekregen dat de sponsor oprecht betrokken wil zijn en blijven bij VIOS. Zeer hoopgevend en opbeurend.”

Cottus sponsort het zgn. prestatiecluster van VIOS. Dat is het eerste, tweede elftal en het A1 elftal. Deze 3 elftallen spelen dus vanaf vandaag in een geheel vernieuwd tenue.

Cottus sponsort VIOS
Heb je vragen over dit nieuws bericht?
Neem contact met ons op
Cottus Hoofdkantoor
Omdat techniek een vak is
Landelijk / Landelijk