Omdat techniek een vak is

Medewerker van de maand | Januari

Het is weer hoog tijd voor de bekendmaking van de 'Medewerker van de maand'! Deze maand feliciteren wij Simon Skark met deze mooie titel. Wij stelden hem speciaal voor deze gelegenheid een aantal vragen.

Hoe ben jij destijds terecht gekomen bij Cottus en hoe lang werk je al voor ze?

Ik ben ongeveer 4 maanden geleden bij Cottus terecht gekomen via Rob Siebers. Naar aanleiding van mijn cv werd ik door hem benaderd en uitgenodigd op gesprek. Ik heb een sollicitatiegesprek gehad en mocht meteen beginnen! Erg leuk! Ook omdat ik de eerste medewerker ben die is aangenomen bij de vestiging Sittard.

Wat voor werk doe je precies?

Ik ben carrosseriebouwer en storing/onderhoudsmedewerker. Voordat ik bij Cottus terecht kwam was ik APK keurmeester allround en werkte ik ook in de storingsdienst.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

 Dat is lastig te omschrijven. Ik heb gewoon passie voor het vak! Als ik een klant blij kan maken en een glimlach op zijn gezicht zie, dan ben ik tevreden.

Wat zijn volgens jou de voordelen van werken voor Cottus?

Wat ik waardeer is het feit dat Rob erg begripvol is. Er wordt op een hele persoonlijke, directe manier omgegaan met het personeel en dat vind ik erg prettig. Dit is niet vanzelfsprekend en is zeker niet bij elk bedrijf zo. 

Als jij de baas was bij Cottus, wat zou je dan verbeteren?

Ik kom net kijken, alles wat ik tot nu toe heb meegemaakt is nieuw dus ik kan zo niet iets bedenken. Tot nu toe bevalt het me echt keigoed.

Wat vind je van de opleidingen/cursussen?

Ik wil mijzelf heel graag blijven ontwikkelen. Zo wil ik nog graag mijn vrachtwagenrijbewijs halen. Maar mijn grootste droom is om de ruimtevaarttechniek in te gaan. Ik hoop daarom van harte dat Cottus ooit gaat samenwerken met een bedrijf in die sector. Dat zou geweldig zijn.

Medewerker van de maand | Januari