Omdat techniek een vak is

Medewerker van de maand | November

Het is weer hoog tijd voor de bekendmaking van de 'Medewerker van de maand'! Deze maand feliciteren wij Matthew Kremers met deze mooie titel. Wij stelden hem speciaal voor deze gelegenheid een aantal vragen:

Hoe ben jij destijds terecht gekomen bij Cottus en hoe lang werk je al voor ze?

Ik werk op dit moment al meer dan twee jaar bij Cottus. Hiervoor heb ik 10 jaar bij een andere werkgever gewerkt maar aangezien ik mij graag blijf ontwikkelen en op zoek was naar meer variatie heb ik de overstap naar Cottus gemaakt.

Wat voor werk doe je precies?

Ik ben lasser. Ik las al ongeveer 10 jaar, vanaf mijn 15e.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Het werken aan de constructies en het zelf maken van dingen, van begin- tot eindproduct, dat vind ik geweldig. Ook de afwisseling spreekt mij aan. Ik werk nu op hetzelfde project maar de planning is dat ik straks weer ergens anders heen ga. Zo draag ik overal mijn steentje bij.

Wat zijn volgens jou de voordelen van werken voor Cottus?

De variatie van het werk en de opleidingsmogelijkheden. Ik wil mij graag verder ontwikkelen en heb dan ook een aantal lascertificaten behaald. Ik ben van plan om er in de toekomst nog meer te halen.

Als jij de baas was bij Cottus, wat zou je dan verbeteren?

Eigenlijk heb ik niets te klagen. Wel lijkt het me leuk om een project in het buitenland te doen. Het maakt mij dan niet zoveel uit waar. Zon of sneeuw: ik kan overal lassen.Medewerker van de maand | November