Omdat techniek een vak is

Loopbaantraject elektromonteur

We leiden ze zelf op!

Deze week is op onze Cottus Vakschool Apeldoorn weer een groep enthousiaste mensen begonnen aan de basisopleiding elektrotechniek. In 4 weken tijd krijgen deze aankomende elektromonteurs van onze docent Erik Eiling een basistraining in het vak elektrotechniek. Van theorie over spanning en stroom tot de praktijk van het buigen van een pvc buis tot VD draad aanstrippen; ze leren het allemaal!

Na deze stormbaan van technische begrippen en handelingen gaat de groep op stage binnen onze klantenkring om in 10 weken het vak verder in de praktijk te leren.  Na deze 14 weken krijgt men een arbeidsoverennkomst bij Cottus Installatietechniek en stromen ze bij een lokaal ROC in op een aansluitende BBL niveau 2 opleiding.

Deze mensen hebben allemaal geen kennis van het vak elektrotechniek maar wel een enorme drive en motivatie om het te leren! En dan leer je in totaal 14 weken voldoende om je starten met een ROC BBL niveau 2 opleiding. Die trouwens ook gewoon betaald wordt door Cottus.

Interesse en meer weten over dit concept? Schrijf je in op www.sandorzoekt.nl en kijk op onze website over wat het loopbaantraject voor jou kan betekenen. 

Loopbaantraject elektromonteur