Omdat techniek een vak is

Cottus GOLD partner bij Fortuna Sittard

Cottus aan boord bij Fortuna Sittard!

Cottus en Fortuna Sittard hebben elkaar gevonden in een business overeenkomst voor de komende twee seizoenen. Fortuna Sittard, die haar plaats in de Eredivisie meer dan heeft verdiend met mooi en uitdagend spel, past perfect bij Cottus. Twee clubs die weten waar ze naar toe willen en dat met passie doen!

Per 1 oktober opent Cottus de nieuwe vestiging in Sittard aan de Handelsstraat 7. Op deze vestiging zal men zich in de opstartfase bezig houden met werkzaamheden in de industrie. Hiervoor zijn ze op zoek naar gemotiveerde collega’s. Dan is het station van Fortuna Sittard de plek waar je moet zijn! Tijdens de wedstrijden zal er, naast onszelf introduceren in de businessclub van Fortuna, ook reclame van Cottus te zien zijn op de borden langs het veld.

Fortuna Sittard: “Dat een grote speler als Cottus graag aansluit bij het business netwerk van Fortuna Sittard, zegt iets over het gewicht van het bedrijfsleven dat bij ons te vinden is. We gaan er alles aan doen om Cottus te helpen landen in het Limburgse. Sittard in het bijzonder.” 

We zullen nog vele mooie wedstijden gaan meemaken de komende twee seizoenen! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rob Siebers.

Cottus GOLD partner bij Fortuna Sittard
Heb je vragen over dit nieuws bericht?
Neem contact met ons op
Rob Siebers
Manager Helmond & Sittard
Noord-Brabant / Helmond
T 06-300 834 46