Omdat techniek een vak is

Medewerker van de maand | Juli

Uiteraard wordt er ook deze maand een medewerker in het zonnetje gezet! Jeroen Stelpstra is werkzaam bij onze vestiging in Hoogeveen en mag zich 'medewerker van de maand' noemen! Van harte gefeliciteerd!

Hoe ben jij destijds terecht gekomen bij Cottus en hoe lang werk je al voor ze?

Een paar jaar geleden heb ik al drie weken voor Cottus gewerkt. Mijn nummer stond daardoor al in het systeem. Vorig jaar april kreeg ik een telefoontje: of ik nog op zoek was naar werk. En dat was ik! Sindsdien werk ik weer voor Cottus.

Wat voor werk doe je precies?

Ik ben mechanisch monteur TD.

Wat maakt jouw werk zo leuk?

Het is zeer afwisselend werk. Geen enkele dag is hetzelfde. Ook moet je over wat elektrische kennis beschikken, ook dat vind ik leuk! Ik zit nu bijna een jaar bij dezelfde opdrachtgever. Het hebben van een vaste plek vind ik ook belangrijk.

Wat zijn volgens jou de voordelen van werken voor Cottus?

Ik heb op dit moment een jaarcontract. Het prettige is dat je daardoor wel wordt doorbetaald ook al is er geen werk. Gelukkig heb ik tot op heden nooit zonder werk gezeten.

Als jij de baas was bij Cottus, wat zou je dan verbeteren?

Er werd laatst een cursus gegeven in Apeldoorn. Ik woon in Haren dus dat is best een eindje rijden. De reiskosten hiervoor werden helaas niet vergoed en dat vond ik wel jammer. Ook zou het prettig zijn als dit soort cursussen meer in de buurt worden gegeven.

Wat vind je van de opleidingen?

Ik heb twee cursussen gedaan waardoor ik nu een hoogwerker- en heftruckcertificaat heb. In de toekomst wil ik me wel blijven ontwikkelen. Ook verloopt mijn flensmonteur- en VGA certificaat bijna. Deze moet ik daarom sowieso weer gaan behalen.

 

 

Medewerker van de maand | Juli