Omdat techniek een vak is

Cottus is samenwerkingspartner VTi Amsterdam

Cottus is samenwerkingspartner VTi Amsterdam

Met ingang van maart 2018 is Cottus als partner verbonden aan Vakschool Technische Installaties Amsterdam. Cottus geeft VTi Amsterdam door dit partnerschap ondersteuning in haar missie; het opleiden van de technische professional van de toekomst en het promoten van het installatievak onder jongeren. Cottus is grote voorstander van opleiden; Cottus Vakschool leidt op twee locaties al enkele jaren medewerkers en klantmedewerkers op onderandere als lasser of elektromonteur. 

Onze leefomgeving wordt steeds comfortabeler, gezonder, duurzamer en veiliger. Installatietechniek speelt hierbij een centrale rol. Ontwerp, realisatie en onderhoud van technische installaties vraagt om goed opgeleide professionals. VTi is een samenwerking tussen beroepsonderwijs, bedrijfsleven, overheid en brancheverenigingen in de Metropoolregio Amsterdam. Samen leiden zij de technische professional van de toekomst op en promoten ze het installatievak onder jongeren.

 Cottus zal daar een actieve rol in gaan vervullen. Cottus Vakschool sluit naadloos aan op de doelstelling die VTi Amsterdam nastreeft. Bijvoorbeeld door het geven workshops, aanwezigheid tijdens open dagen op scholen, het aanbieden van stages, het verzorgen van rondleidingen het beschikbaar stellen van tijd en middelen. Samenwerken is het sleutelwoord hierin! 

Meer informatie over VTi Amsterdam op www.vtiamsterdam.nl.

 

 

Cottus is samenwerkingspartner VTi Amsterdam
Heb je vragen over dit nieuws bericht?
Neem contact met ons op
Sandor Görtz
Directeur P&O
Landelijk / Hoofdkantoor Cottus