Techniek, maar dan door experts

Onze Strategie

De optimale driehoeksverhouding tussen de Cottus labels, haar medewerkers en haar opdrachtgevers maakt Cottus tot de meest professionele en duurzame partner in de technische arbeidsmarkt.

Onze visie

Als de specialist in technische dienstverlening bieden wij een uitstekende klantgerichte dienstverlening waarbij continu gestreefd wordt naar het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau tegen de meest concurrerende prijzen, voor zowel opdrachtgevers als werknemers.

Onze missie

Wij ondernemen met passie, durf en daadkracht. Medewerkers van Cottus onderscheiden zich door hun goede technische kennis en passie voor het vak, hun durf om te laten zien wie wij zijn en door hun 'doenersmentaliteit'. Met deze vaardigheden bieden wij technische personele ondersteuning binnen alle lagen van uw organisatie.

Onze Kernwaarden

Cottus omschrijft zich het best door dit te verwoorden in een aantal pakkende woorden:

  • Ondernemend
  • Passievol
  • Persoonlijk
  • Vernieuwend
  • Ontwikkelend


Elke dag weer komen deze kernwaarden terug in onze werkwijze en aanpak bij onze klanten. Ondernemend door proactief mee te denken met de klant op een nuchtere persoonlijke wijze waar onze bekwaamheid en betrokkenheid de boventoon voeren. Immers je doet het samen!

Lees meer over Cottus

Organogram

 

Organogram-2017-1

Contactformulier

Vul uw gegevens en uw vraag/reactie in