Cottus DNA aanmaken

Ben je geïnteresseerd om één van de experts van Cottus te worden? Wacht dan niet en maak je persoonlijke Cottus DNA profielpagina aan! Vul daar je persoonlijke gegevens in en upload je cv en diploma's.

Doe de competentietest en ontdek waar jouw sterke punten en aandachtspunten liggen. Je kunt nu ook jouw score vergelijken met de "Cottus Norm". Bekijk hoe jij scoort ten opzichte van de door ons vastgestelde norm voor verschillende functies.

Vertel op je persoonlijke Cottus DNA profiel wat je zoekt en wat jij ons kan bieden. Naar aanleiding van deze informatie gaan wij kritisch kijken of we een passende vacature voor je hebben en nemen we uiteraard direct contact met je op.

Heb jij al een Mijn Cottus account? Log dan in!

Heb je nog geen account? Registreer je dan nu!

Met het aanmaken van een Cottus DNA ga je akkoord met het privacy- en cookiestatement van Cottus. We bewaren jouw gegevens om onze dienstverlening te optimaliseren en je te voorzien van relevante informatie zoals bijvoorbeeld vacatures en technisch nieuws. Je gegevens worden voor een periode van 5 jaar bewaard. Indien je gedurende 2 jaar inactief bent geweest, worden je gegevens verwijderd. Via jouw account kun je jouw profiel te allen tijde weer uitschrijven en zullen je gegevens verwijderd worden.