Omdat techniek een vak is

Downloads

Hier vindt u alle belangrijke downloads. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u terecht bij Cottus Hoofdkantoor 0546-457 385 of neem contact met ons op via het contactformulier onder aan de pagina.

Handleiding Urenportaal Cottus
Hieronder vindt u de uitleg van ons digitale urensysteem. Een uitleg over het inloggen en wachtwoord aanpassing vindt je hier onder andere terug. 

 

Algemene documenten
Hieronder vindt u de belangrijke documenten terug voor onze b.v. 's. Onder andere KvK, verklaring belastinsdienst.

Cottus Installatietechniek B.V. 

 

Cottus Industrie B.V.

 

Cottus Vakschool B.V. 

 

Detaconnect B.V.

Contactformulier

Vul uw gegevens en uw vraag/reactie in

Vestigingen

Cottus, ooit begonnen in Twente, is met vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Almere, Groningen, Helmond, Heerenveen en Hoogeveen uitgegroeid tot een grote regionale speler met een “echt technisch hart”.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Dit zien onze opdrachtgevers en medewerkers terug in onze eigen Cottus Vakscholen. Dit kenmerkt het team van goed opgeleide en gekwalificeerde technische mensen, die werkzaam zijn bij Cottus. De kennis en kunde, de liefde voor het vak en de gedrevenheid, maken het verschil!

De optimale driehoeksverhouding tussen de Cottus labels, haar medewerkers en haar opdrachtgevers maakt Cottus tot de meest professionele en duurzame partner in de technische arbeidsmarkt. Niet voor niets... omdat techniek een vak is!

Maak kennis met onze vertrouwenspersoon: Sonja Jansen!
Maak kennis met onze vertrouwenspersoon: Sonja Jansen!
24-06-2022
AMERSFOORT – Bij Cottus vinden wij werkplezier erg belangrijk en willen we dat jij lekker naar je werk gaat. Maar mocht je nou toch op de werkvloer … Lees meer
Cottus en Hurkmans Groep vinden elkaar bij Fortuna Sittard
Cottus en Hurkmans Groep vinden elkaar bij Fortuna Sittard
18-02-2022
SITTARD – Cottus kondigt met trots een samenwerking aan met Hurkmans Groep. Waar voetbal soms oorlog kan zijn, ontstond er in de Business Club van F… Lees meer
Vers van de pers!