Omdat techniek een vak is

Downloads

Hier vindt u alle belangrijke downloads. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u terecht bij Cottus Hoofdkantoor 0546-457 385 of neem contact met ons op via het contactformulier onder aan de pagina.

Handleiding Urenportaal Cottus
Hieronder vindt u de uitleg van ons digitale urensysteem. Een uitleg over het inloggen en wachtwoord aanpassing vindt je hier onder andere terug. 

 

Algemene documenten
Hieronder vindt u de belangrijke documenten terug voor onze b.v. 's. Onder andere KvK, verklaring belastinsdienst.

Cottus Installatietechniek B.V. 

 

Cottus Industrie B.V.

 

Cottus Vakschool B.V. 

 

Detaconnect B.V.

Contactformulier

Vul uw gegevens en uw vraag/reactie in

Vestigingen

Cottus, ooit begonnen in Twente, is met vestigingen in Almelo, Apeldoorn, Almere, Groningen, Helmond, Heerenveen en Hoogeveen uitgegroeid tot een grote regionale speler met een “echt technisch hart”.

Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons voorop. Dit zien onze opdrachtgevers en medewerkers terug in onze eigen Cottus Vakscholen. Dit kenmerkt het team van goed opgeleide en gekwalificeerde technische mensen, die werkzaam zijn bij Cottus. De kennis en kunde, de liefde voor het vak en de gedrevenheid, maken het verschil!

De optimale driehoeksverhouding tussen de Cottus labels, haar medewerkers en haar opdrachtgevers maakt Cottus tot de meest professionele en duurzame partner in de technische arbeidsmarkt. Niet voor niets... omdat techniek een vak is!

Twee broers, twee vakmannen, twee vaste contracten bij Cottus
Twee broers, twee vakmannen, twee vaste contracten bij Cottus
09-11-2022
ALMELO – Twee broers met verschillende achtergronden, opleidingen en vakgebieden. Er zijn best wel wat verschillen tussen Jeroen (28) en Emiel (26) … Lees meer
Samenwerking UWV en Cottus sterker dan ooit: nieuw convenant getekend
Samenwerking UWV en Cottus sterker dan ooit: nieuw convenant getekend
14-10-2022
HELMOND – De succesvolle samenwerking tussen het UWV en Cottus wordt de komende jaren voortgezet. Beide partijen hebben hier donderdag een convenant… Lees meer
Vers van de pers!