inschrijven >>

Specialist in lasopleidingen

Ja, ik wil een adviesgesprek >>

In deze tijd moet u wendbaar zijn als bedrijf. Snel kunnen inspelen op kansen. Maar zijn uw medewerkers wel toekomstbestendig? Zorg dat uw lassers zich blijven ontwikkelen, zodat zij over de juiste skills beschikken. De Cottus Vakschool ontzorgt u daarin volledig.

De Cottus vakschooladviseurs komen bij u langs om stap voor stap in kaart te brengen waar op dit moment de kennis en kunde van uw personeel ligt.

Wilt u uw (aankomende) lassers naar het volgende niveau brengen en hun expertise vergroten? Neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend gesprek.

Waarom de Cottus Vakschool?

In de Cottus Vakschool leren uw medewerkers van experts die alle lastechnieken tot in de puntjes beheersen. Deze vakmensen hebbenin de praktijk hun sporen hebben verdiend en zijn daarnaast in het bezit van jarenlange leservaring en/of een IWT diploma. Zij weten als geen ander welke (bij)scholing uw medewerkers nodig hebben. Nu en in de toekomst. Zo bieden wij verschillende lasopleidingen en lasserkwalificaties aan:

Na het analyseren van de huidige situatie gaan onze lasadviseurs samen met u kijken waar de behoefte voor de komende jaren ligt. En welke trajecten hier het beste op aansluiten.

Vraag een adviesgesprek aan

Vraag hier vrijblijvend een adviesgesprek aan, dan kijken we samen wat de Cottus Vakschool voor uw organisatie kan betekenen.